Kızlar en iyi ayrıntılı ultrason yapan hastaneler hangileri birde ücretleri felan bilgilendirirseniz?🥰
Ankara ayrıntılı ultrason fiyatları
Sincan Koru Hastanesi’nde yaptırdım ben . Aydan hoca yapıyor. Yanlış hatirlamiyorsam temmuz ayında 750 TL ye yaptırdım. Hastaneyi aradığında bilgi veriyolar zaten
pakize-20 teşekkür ederim 🙏
Yetersukrbck_0618 ben özel bir klinik ile görüştüm 600 tl ye konuştuk haftaya gidecegim
Htchsn neresi acaba
1200tl çünkü bende orada takipliyim
Yetersukrbck_0618
Ben Ali İpek hocaya gittim 1071 plazada 30-35dk sürdü herşeyi ayrıntısına kadar anlattı tek tek inceledi iki adet resim ve CD verdi sekreteri zaten siz çıktıktan sonra hepsini wp üzerinden gönderiyor ben çok memnun kaldım Mayıs’ta 650tl di sağlık çalışanı olduğum için 500tl ödedim
esilaam_123 anladım teşekkür ederim 🙏🥰
- Düzenlendi
Yetersukrbck_0618 gülhiz Karataş diye bir doktor Google da numarası ve adresi çıkıyor, arayip randevu alabilirsin, beni bir çok kişi yönlendirdi buraya . Ayrıca etlik Zübeyde Hanım doğum evi varmis devlet hastanesi orda d a bakiyorlarmis ayrintiliya ücretsiz şekilde, ama yorumları çok kötüydü ,
Yetersukrbck_0618 hastane değil ama radyoloji uzmanına gittim Ali ipek tam 45 dk sürdü çok memnun kaldım haziran da 650 idi ama zam gelmiş 750 olmuş
Htchsn 3 dk sürüyor odaya aynı anda 3 kişiyi aldı sağıma tuttu soluma tuttu kalk dedi sekretere bir kaç bisey söyledi upuzun bir kağıt verdiler o kadar sürede onca şeyi nasıl anladı bilmiyorum cidden çok kötüydü
Yetersukrbck_0618 İnternet ten bende gülhiz Karataş ı buldum gittim 40 dakika sürdü CD 4 tane de renkli görüntülü fotoğraf verdi 600 TL en ve gayet iyi baktı hata kızım uyuyor du koridorda yürü azıcık uyansın yüzünü görelim dedi tavsiye ederim
Htchsn aaa hayır etlik Zübeyde Hanım için söyledim diger dediğiniz kişiye hiç gitmedim bile belirtmemisim yanlış anlaşılma oldu
Htchsn detaylı icin asla tavsiye etmiyorum asla …!!! Ben 20 haziranda gittim dediğim gibi 3 dk baktı hersey yolunda dedi 21 haziranda Ali ipek de randevum vardı bobrek genişlemesi çıktı ama suan rakiplerim icin bazı nedenlerden dolayı mecburum gidiyorum doğumda orda olacak Allahima sığındım ondan güç kuvvet yardım diliyorum insaAllah hersey yolunda gider
Ankara Sincan Lokman Hekim Hastanesi - doğum paketim var kendi hastalarıyım. 33 haftalık hamileyim. preeklamsi teşhisi konuldu doktorum kan akımına vs bakalım bebeğin dedi doopler (ayrıntılı usg) önerdi. şaka gibi sekreter 1390 tl dedi.. 22. haftada ayrıntılı çekildim o pakete dahilmis ama şimdiki değildi, dahil olmasa da insan indirim yapar ne bileyim özel muayenehaneler bile bu kadar çok fiyat vermiyor. doktor bile şaşırdı..