nazol orayı söylüyorlar ama rand sistemi berbat geldi bana ilk oraya almıştım 3 aya verince vazgeçtim doktor numara falanda vermiyomuş bilemedim 😅ama hastane temizse düşünülebilir 🤔
    _RainBow canım yani bende o kadınları duydum ama bişey diyimmi inanılmaz pahalı heryer allah yardımcımız olsun
      CaglaBlgn ilki sezeryandı o yüzden yoksa her zaman normal olması bence daha güzel ☺️Daha 20 lerdeyim korku sardı beni o yüzden araştırıyorum hastane nasıl temizmi falan diye😂
        nazol valla ne yalan söyleyim istinye liv bana yakın ama o kadar uçukki fiyatı ama üniversite hastanesi. Reyapa bakıyorm daha yeni hastane ama devamlı zam olurmu anlam veremiyorum gerçekten. Başkent ünv hastanesi bana çok uzak orada doğum yapardım yakın olsaydım ama uzak yer olmuyor işte
        Ntugba doktorum diler hoca benimde ☺️hastane nasıl temizmi sezeryan olucam ama tek düşüncem temizmi değilmi o yönden kafam karışık çok
          _RainBow 😂 korksakta korkmasakta dogum öyle ya da boyle gerceklesecek 🤗 o yuzden dusunmemeye calis. Hayirlisi olsun hepimiz icin 🙏
            CaglaBlgn 😂🤣🤣 yani bi şekilde olucak eşime diyprum sen doğur diye oda tamam diyor yazık 🤣🤣
            _RainBow canim erken dogum yaptım ben sezeryan olacaktim ameliyathanede suyum gelmesiyle normal doğum yaptım gayet temizdi emin olabilirsin
              _RainBow biliyorsun yorumlardan bende senin gibi hala karar veremeyen gruptanım😆 ben geçenlerde reyap ile görüştüm arkadaşların dediği fiyatlar hastaneyi çok beğendim gerçekten orda beklerken bir bayana sordum yeni bebeği vardı sezeryan olmuş o kadar memnundular ki kadının daha önce 2 sezeryanı olmuş ben hayatımda bu kadar rahat sezeryan olmadım dedi çok tavsiye etti doktoru Mehmet beymiş. Diğer Önerim sezeryan olacağı için esencan da Süreyya hanıma öğretmen arkadaşım yaptırdı ve anlata anlata bitiremedi fiyatları tam bilmiyorum ama reyap a göre ucuzdu ve pazarlık payı var. Hatta diyordum sezeryan derlerse oraya mı gitsem diye benim gözlemler böyle canım umarım bir an önce içimiz rahat eder
                Grapegirl aynen benim tavsiye alabileceğim yerde yok dönüp duruyorum 😂burası baya faydalı oldu ama kafam hala karışık devleti bırakıcam sanırım kontrole gene giderim ama orayı elemek zorundayım esencana ne zaman gitsem bi soğuk geliyor orası bana 😂😂reyap temiz ise düşünebilirim ama esencanda altarnatif olarak dursun aklımda. Bende diler hanıma gidiyorum ikidir memnun herkes eşimde erkek istemiyor 😅yoksa düşünebilirdiö dediğiniz doktoru diler hanımda iyidir heralde gittikçe belli olucak 😃😃valla doğurucam gibi geliyor sora sora bi yer buluruz inşallah 🤔
                Grapegirl devlete gidiceksen hani kontrol falan bedia zeynepi öneririm bende esenyurttan oraya gidiyorum esenyurt devleti iyice karışık olmuş suriyeli dolup taşıyor kanunide öyle. Beylikdüzünün doktorları çok iyi dörtlü testimi orda yaptırdım şeker yüklememide orda yaptırcam sezeryan olucağım için devleti düşündüm ameliyathane temiz dedi doktorum o kadar iyi geliyorki bana ne zaman gitsem işimi hallediyorum geçen dörtlüyü göstericem randevu falan almadım muyenede olucakmısın diyor bende üzüldüm o kdar yoğunduki bencillik yapmak istemedim bidaha geldiğimde bakarıs dedim. O doktor özelde olsa hani asla düşünmezdim konuşurken tatlım bitanem şeker tek derdim hastane temizmi emin olamadım
                  _RainBow aklımda olsun canım ben devlet olarak Esenyurt Bakırköy arasında gidip geliyorum tahliller için açıkçası yoksa gerçekten çok ilgisiz ve kalabalık bir ortam var. Doğuma karar kıldım mı tamamdır normal düşündüğüm için seçemiyorum ama sezaryen olsaydı arkadaş tavsiyesine uyacaktım hayırlısı artık yine haberleşiriz canım 🙈
                    Grapegirl beylikdüzünü öneriyorum valla devlet olarak aynen canım haberleşiriz yoksa zor oluyor bulmak birilerini doğum yapanlarda artık pek girmiyor ☺️ Tabi bebiş bakmak kolay değil
                    Grapegirl reyap biraz sezeryancı geliyor bana benimki sezeryan o yüzden temizlik için sırf arıyorum hayırlısı olsun inşallah ☺️
                    5 gün sonra
                    _RainBow Bedia zeynep hanım ı çok sevmiştim. Hamile kalmadan önce kontrol amaçlı gitmiştim. Kadın şoka girmişti. Ne kadar bilinçlisin 10 tane doğur sen demişti. Daha sonra randevu bulamadım kendisine