• Doğum
  • Doğurmak istiyorum 😭😭

36+4 haftalığım persembe günü doktorum gün vericek ama ben artık dayanamıyorum 16 aylık kızım var beni cok yoruyor sıcak zaten ayrı yoruyor kasılıp duruyor yalanvı sancı biliyorum sabrım kalmadı ya ilk doğumum erken oldu 35 haftalıktı bunun geleceği yok 40 haftada dogranları gerçekten tebrik ediyorum ☺️

Azimeka En azından kızınıza bakıp yardım edecek birisi yok mu? Allah kolaylık versin sıcaklarda gerçekten zorluyor.

CananAtaak Henüz çok erken bende 35+5 oldum sezeryan yapılacak ama en azından 38 olması gerekiyormuş

Bebekgeliyoorr var ama yok ben çağırmasam kimsenin getir bakayım yada geleyim yardıma dıyenim yok bende şok oluyorum bu duruma kendı öz kardesım annem kayınvalidem bi tuhaflar hele eltim olcak kadın kıskanıyormudur nedir asla sormaz aramaz çokta yakın oturuyorum hepsiyle bu günlerde görmüş oldum herkesin gerçek kişiliğini

Azimeka haftamız iyi ya bebeğe bişe olmaz artık hayırlısıyla inşallah 🥲 bende aynı haftadayım yürüyecek dermanım kalmadı. Elimin bilekleri çok kötü durumda tabak taşırken bile acı çekiyorum. Şu sancılar gelse hayırlısıyla 🙏🏻 Neyse bedelini ödesek artık😂🥰

Azimeka Madem çağırmadan gelmiyorlar o zaman çağırın. Hem kızınızla ilgilenirler hem de siz biraz dinlenmiş olursunuz daha doğuma vaktiniz var çünkü.

Bebekgeliyoorr kendilerinin düşünmesi lazım az da olsa sürekli çağırmak benım zoruma gidiyor dısuncrsizlikşeri beni üzüyor ben her dertlerine işlerine koşturdum hep

umran__ ay evet gelsin artık cok korkuyorum ikinci sezeryanım olucak ama dayanamıyorum artık sinir hastası oldum çıktım hersey sinir oluyorum

Azimeka aynı senin gibiyum benim de ikinci gebeliğim haftaya pazartesi doğumum var ve kaynana sormuyor elti desen kendi halinde hiç sormaz aramazlar bilene ama insan kimi dost kimi düşman anlıyor Allah iyi insanlarla karsilastirsin

Minikprens22 benim elyim benden büyük ama ben ondan önce evlendım eşim evin küçük oğlu 2 yıldır evliyim onların birinci yılı evlenir evlenmez hamile kaldım aslında oda kaldı ama düşük yaptı o düşük yaptıktan 2 ay sonra ben yine hamile kaldım süprız oldunhatta 4 aylık olana kadar kaynanam onlara söylemdi kıskanırlar dıye sanırımkadın da kocası da hep kıskandılar bizi zaten o hamileyken düşük yaparken falan hep yanlarındaydık gecenin bi vakti kaç kere hastaneye götürdük ama nankörün tekiymiş onu gördüm bu süreçte

Azimeka yaa öyle oluyorlar sanki senin yüzünden mi düşük yapmış bu insanları anlayamıyorum Allah yardımcın olsun bizim Allah’tan başka kimsemiz yok Allah’a havale et Allah onada nasip etsin inşallah en kısa zamanda

38+0 haftaya çarşamba doğum var ama günler geçmiyor bi an önce doğurmak istiyorum
                    Doğurunca pili çıkarılmış kumanda gibi kalacağım sanki 🤣
                    Çok ağırlaştım havalarda çok sıcak 😔

Azimeka ay hadi bakalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah kurtarsın rabbim ya sabrını versin ya da hayırlısıyla sancısını artık ya🥹