Asasasas Birminikcivciv benim 17 bitti ama benim kasılmalara etki etmiyor bence kullanmasam ne olurdu bilmem 😵💫 sen?
Birminikcivciv Asasasas Benimde etki etmiyor ben fitilde kullanıyorum. Ama vicdanım rahat etsin işte. Karnında sivrileşip sertleşmemi mi var
guvenguven Bana da doktorum bunu yazdı. Yarım bardak suda eritiyorum günde 1 tane. Diz ağrılarıma ve kasılmalarıma çok iyi geldi. Merdiven inip çıkamıyordum neredeyse çok şükür iyiyim şimdi
Birminikcivciv Asasasas Eveettt çok rahatsız oluyorum ama şükürler olsun yine de. Günde 20 defa kasılıyorum bide bebeği çok aşağıda hissediyorum
Asasasas Qnl bu varmış eczacının elinde bunu vermişti yoksa bırakır mıyımm geri döneceğim canım magnormum 😂😂😍😍
Su4835 Birminikcivciv 20.haftamdayım dr 24te vereceğim dedi ama iki gündür şiddetli kasılmam var sancı gibi acaba magnezyum eksikliğinden dolayı mıdır ?bel ve kasık ağrısı fena
Birminikcivciv Su4835 Evet Oda etkiliyor ama bence doktoruna gözük. Karnın sertleşip sivriliyor mu sonradan iniyor mu
Su4835 Birminikcivciv yok öyle bir şey yaşamadım sadece bel bacak ağrıları var yürümekte zorlanıyorum bazen