Birminikcivciv Kızlar başka bişey kullanıyordum pahalıydı. Şimdi buna geçtim ama emin olamadım linçlemeyin insan birinden duyunca kullandığını içi rahatlıyor 🙏 sağolun şimdiden
TeoMom Birminikcivciv Doktorum verdi direk canım günde 2 defa kullanıyorum kasılma filan da yok gayet memnunum
TeoMom Birminikcivciv Ben de 2 defa kullanıyorum canım 17. Haftada kasılmam oldu doktorum yazdı sonra daha da olmadı
sulesaniyar Birminikcivciv Ben suyla içemiyorum midemi bulandırıyor çay bardağına yarım meyve suyu koyuyorum içine ilacı döküyorum doktorum bu şekilde içebileceğimi söyledi kullanma klavuzunda da yazıyor 🙏
Birminikcivciv sulesaniyar Kız benim içimi yaktı nasıl yanıyor midemmm ateş düşmüş içime o ne biçim ilaç
Asasasas Birminikcivciv ay benim de yaa.. öncesinde de magnorm kullanıyordum tatlı tatlı.. sonra buna geçtim tabii lıkır lıkır içiliyor sanıyorum hepsi.. bir lıkır iki lıkır 😳 püskürtmemek için zor tuttum kendimi.. çok fena yakıyor ekşii 😵💫😵💫
Asasasas Birminikcivciv benim 17 bitti ama benim kasılmalara etki etmiyor bence kullanmasam ne olurdu bilmem 😵💫 sen?