hukukcuanne_06 gozdesya 77 ile hamile kaldım şu an 81-82 civarında değişiyo. 37 haftalık hamileyim. İlk aylarda bulantılar yüzünden yiyemeyince 3-4 kilo verdim onun baya faydası oldu. Ve bir ay hariç kontrolsüz beslenmemeye gayret ettim o ay da doğum günüm diye sık sık tatlı yediğim zamandı o ara fazladan yere kilo aldım ama sonra tatlıyı kesip meyvede porsiyon kontrolü yapınca düzeldi kilo durumu da. 31. Haftaya kadar işe gittiğim için günlük en az 5 6bin adım atıyodum. Az yiyip sık yedim hamurişi konusunda dikkat etmeye çalıştım mümkün mertebe. Canınızın çektiği şeylerden yiyin ama abartmamaya çalışın toplumdaki genel sen iki canlısın ye bi şey olma durumuna çok inanmayın derim. Eğer şu anki kilonuz 65+ise alacağınız her kilo sizi daha çok yoracaktır 50kilo ile hmile kalan birinin 20 kilo alması ile benim gibi yüksek kiloda hamile kalan birinin 10 kilo alması aynı etkiyi doğuruyo malesef doktoruma kızıyodum beni çok uyarıyo kilo konusunda diye ama son aylarda çok ağırlaşırsın demişti az kilo aldığım halde böyle yoruluyosam bi de çok alsaydım nolurdu🤯
Srdm gozdesya 62 kiloyla hamile kaldım çok dikkat etmedim sadece gece yemek yememeye çalıstım 26 haftadayım 2 kilo aldım şimdiye kadar
Cookiee gozdesya 65 le hamile kaldım şuan 59 kiloyum 18 haftalıkta hamileyim , önemli olan bundan sonrası :)
Fatma-onal gozdesya faydalı ne varsa onu yedim bebeğe yaramayan bana boş yere kilo yapan şeylerden uzak durdum bol yeşillik et tavuk balık yoğurt ağırlıklı beslendim
Gamzeshniiillll gozdesya 60 kilo ile hamile kaldım şuan 33 haftalık hamileyim 75 kiloyum 15 kg aldım ama doğumda hepsi gidecek inanıyorum 😅
Morkelebek26 gozdesya 87 ile hamile kaldım 80e düştüm en son 16 haftada 82ydim 🙈 şmdi ne durumdaym hiç bilmiyorum 🤭🤭
Derya-mihra 36 haftalık hamileyim 68 ile hamile kaldım suan 72 kiloyum açıkçası yememe de çok dikkat etmedim canım ne istediyse yedim ama öyle çok değil tadında bıraktım.
Cen-net 72 ile hamile kaldım şuan 32 hafta da68 im 10 kilo vermiştim. Ben 6 ayda 6.aydan sonra almaya başladım ama hala. Kusuyorum 🥺
Hilalnur12 68 ile hamile kaldım, ilk 4 ayda 62 ye düştüm bulantılarımdan dolayı..şuan ise 25 haftalığız 65 kiloyum çok iştahsız ve bulantılı bi hamilelik geçiriyorum doğuma kadarda çok fazla alacağımı düşünmüyorum.😌
Sevimefealp 70 ile kaldım 9 haftalığım 72 oldum ben öğrenir öğrenmez 2 kilo aldım ya siz nasıl başarıyosunız bu arada 3. Bebek ondan kaynaklı biraz da vücut alıştı kiloya hemen alıyo 2 bucuk sene önce doğum yaptım daha yeni vermiştim nasip yine veririz inşallah