gozdesya Sevgili hamiş anneler , yolun çok başında olan bu kardeşinize durumlarınızı ve süreçle ilgili kilo tecrübelerinizi aktarır mısınız ? Gereksiz kilo almak istemiyorum , önerilerinize çok ihtiyacım var
Fatma-onal gozdesya 57 ile hamile kaldım 65 kiloyum 35 haftalık hamileyim sabahları tost avokado akşamları mutlaka yemeğin yanında salata yerim ayran içerim tatlı yemedim doğru düzgün arada bir kaçamak yaptım
TinyBabys gozdesya 70le hamile kaldım. Şu an 67 kiloyum. 19+2 haftalık hamileyim. Bunda sonrasını minimum kiloda bitirmem lazım. 😐
benguuusk gozdesya 35+6 haftalığız toplam 6.5 kilo almışım şimdiye kadar Yürüş çok yaptım makarna ekmek yemedim hep doğal besledim
Czn2105 gozdesya 17+0 dayız 59.1le hamile kaldım şu an 60.1im fakat herkes 5. Aydan sonrası önemli diyor umarım bebişim sağlıcakla kilo alır sa ben almam çünkü boyum 1.58 😅
gozdesya benguuusk diyet yaparak mı bu kadar az aldınız acaba ? Maşallah diyeyim , bende kilo almaya çok elverişli bi bünyeye sahibim , şuan 62 kiloyum , aşırı korkuyorum sonrasından 🤭
Ozlem84 Czn2105 Çok az almışsınız maşallah 😂 Benimde boy 1.58 bende 53 de hamile kaldım. Şimdi 15. Haftadayız 55 kg oldum 😅
Fatma-onal gozdesya faydalı ne varsa onu yedim bebeğe yaramayan bana boş yere kilo yapan şeylerden uzak durdum bol yeşillik et tavuk balık yoğurt ağırlıklı beslendim
Ysm0307 gozdesya ben direk haamile olduğumu öğrenince diyetisyene başvurdum hem bağışıklık kuvvetlenir hem fazla kilo almam hem de bebeğim sağlıklı cesitli besinlerle büyüsün içimde diye
benguuusk gozdesya hayır diyet yapmadım canım tatlı aşırı çekiyor yiyorum mesela sadece makarna çok yemedim aşırı derecede yada yağlı ne yediysem bebek aldı ben az aldım
Adacan gozdesya 76 ile kaldım 19+2 71 kiloyum İlk 14 hafta hicbirsey yiyemedim bulantım aşırı vardı şimdi yiyorum ama almıyorum çok çok düzenli hala beslenemiyorum ama onun da etkisi var tabiki
gozdesya Adacan bulantı çok zor Allah yardımcınız olsun , bende 6+4 üm , bende de başladı bulantılar 🥹
Adacan gozdesya benim geçti çok şükür ama ömrümden ömür aldı bu 2. Gebeliğim ilkinde hiç yaşamamıştım zaten o hamilelikmiydi ya 😁 herşeyi dibini kızım yaşatıyor sagolsun
Vera09 gozdesya 58 kiloyla hamile kaldım şuankini söyleyemem.. özellkle ilk 3-4ay kilo almamaya bak derim zaten bebek senden beslenmiyor boşuna yeme yani pişmanım:))
-Egeninannesi- gozdesya 56 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum 33+5 haftadayiz şuana kadar yedigime içtiğine dikkat etmedim herşeyi yedim 🙈
MeriHera gozdesya totalde 13 kilo aldım, işin açıkcası kilo almak çokta umrumda değil doğumdan sonra verebileceğim biliyorum benim önceliğim bebeğim ve kendimin sağlıklı olması onun dışında keyfime bakıyorum 38+4teyim
Aysunvr gozdesya 58 kiloda hamile kaldım 23+3 ve 62 kilodayım Bol yürüyüş bol su, gereksiz hamileyim diye pis boğazlı davranmadım zaten bir şeylerede çok aş ermedim sadece hamileliğimin ilk haftalarında yoğurt üstüne pekmez yiyiyordum 😬 tatlı canım çektiğinde gün kurusu iyi oluyor tatmin ediyor beni yani ☺️beyaz ekmek yemiyorum çavdar takılıyorum aslında kilo almamak için çok bir çaba sarfetmiyorum sadece abartmıyorum az az sık sık mantığındayım fazla kaçarsa zaten mide çok rahatsız ediyor bakalım kaç kiloda doğuma gideceğim 🙈
belmayamac gozdesya 61 ile hamile kaldım şu an 36+3 teyim 75 kiloyum. İlk zamanlar mide bulantısından çok bişey yiyememiştim ama 29.haftada bebeğimin kilosu az olunca zorla yemeye başladım son haftalarda aldım yani kiloyu. Memnunum sıkıntım yok yeter ki bebişim beslensin 🥰🥰
miniktirtilim gozdesya ilk gebeligimde asiri bulanti kusmadan 30. Haftaya kadar 14 kilo vermis sonrasinsa 39a kadar sadexe 6 kilo alabilmistim.. Bu gebeligimde 58 ile gebe kaldim suan 31 haftalik ve tam 8 kilo almisim.
Minnacksevdack gozdesya 60 ile hamile kaldım. Şuan 38+2 ve 70 kiloyum 🙊 hepsi bebeğe gitmiş. İlk aylarda biraz dikkat ettim abur cubura vs. Sonrasında dikkat etmedim. Bünye meselesi sanırım 🌸
Hafizee28 gozdesya ben 90 kilo ile hamile kaldım ilk sylarda 85 e düştüm ve şuan 34 haftalık hamileyim ve 89 kiloyum bende şaşırdım hiç kilo almamamaa ama doktor bebeğimiz sağlıklı dedi
Melisaekr gozdesya 70 le hamile kaldım, suan 83 kiloyum ve 24 haftalığım, hep naz yaptim herseyden yedim 🥺