Fatma5234 yaklaşık beni 5-6 doktor gördü iki yumurtalığım da polikistik yapıdaydı+ insülin direnci vardı+prolaktinim yüksekti yani hamile kalmam bi yönden imkansızdı hormonlarım aşırı dengesizdi yüzüme kimse bakamazdı sivilce asla geçmezdi neyse kendime öncelikle çok iyi bir doktor bulana kadar doktor doktor gezdim gittiğim doğum kontrol hapı yazıyordu ama ünlü bir doktor bu sendromun tedavisinin asla dkh olmadığını söyledi ve en son şuan da 9 haftalık hamileyim hala o doktorla devam ediyorum beni dahiliyeye gönderdi (bence her pkos hastası dahiliyeye kesinlikle görünmeli) ilaç+diyete başladım kesinlikle fazla kilon varsa vermen lazım ve patates,makarna,ekmek böyle şeylerden kesinlikle uzak dur vee 2 ay uydum 3. Ayda hamile olduğumu öğrendim ve 11 kilo verip 62 kiloya düşmüştüm ha o ara da da 5-6 gün soğan kürünü uygulamıştım onun de etkisi olmuş olabilir işe yaramadığını düşündüğüm bi kaç şeyde denedim 1.5 kavanoz hayıt macunu ve aslan pençesi denemiştin takviyelerden hiç bahsetmiyorum bile biraz uzun oldu ama anlatmak istedim umarım yararlı olur ✨🙏