Gizem260 Banuc ben rahat olsun diye aldım pedle falan uğraşmak istemedim eğer suyum gelerek başlarsa doğumum hastaneye giderken de giyerim arkadaşlarım kullandı hep çok rahat ettiler onunla sonrasında da
Obirgebe Banuc 3. Sezeryanm oalcak deepend hiç kullanmadm dogumdan çıkınca zaten sana direk hasta bezi takıyolar daha snrada kodexin gece pesini uzun olanını kullandm hep
Temmtemm tatliiannnee kesinlikle 😂 elinde ne varsa yada bütçene ne uyuyosa onu kullan bence. Ben 2 gün hastanede kaldım, 4 tane bez kullandım sadece. Eve geçince normal ped kullandım
tatliiannnee Temmtemm eve gelince kullanılmıyor zaten normal ped yetiyor 🤣bıde yaz gunu şeyimi iyice pişiremem😂😂
Aminenin_annesi Banuc ben 5 numara cocuk bezi aldım. gebelikten önce cok aşırı regl olurdum ped asla kullanamadim senelerce cocuk bezi kullandim yine öyle yapicam
ceren_1411 Banuc sezeryan oldum.ilk gün aşırı kanamam vardı hasta bezi takılıydı sabah yürümek için kalktığımda bezi çıkardım ultra uzun gece pedimi taktım hiç kaçırma sızdırma yaşamadım.Bence kanama bünyeyle alakalı bi durum olabilir benim depend kullanacak kadar çok yoktu
Deletedmom52620 Banuc ben aldım bitince bebek bezi kullandım aşırı iyiydi hem test ettim bebeğim için 😂
[silindi] Seymaaogretmenn12 bendede aynı durum olmuştu direkt pede geçtim rahattı gerek kalmadı diğerlerine
ikimelekannesi___ Banuc ben depend almıştım çok faydasını gördüm şimdi yine aldım bence konforlu bayaa
Betul-14 Vallaha köpekler gibi pişman oldum depend aldığıma o kadar rahatsız edici bi bez görmedim bide eşime tekrardan medikalden bez aldırdım hasta bezi mümkünse siz o hataya düşmeyin yazık gğnah sonrada lohusa pedine geçtim