Sedakesik Sirkelimon bende 38+5 im. Bende de ağırlaşma falan var artık bi de ayaklarda çok ödem oluyor
gulsah_12 Sedakesik 38 olduk bizde bugün çok şükür bişe yok şimdilik ödem hariç oda çok oturduğumda falan oluyo bakalım ne zman gelcek kızçem ilk gebelik 🙈☺️
Defne_m Sedakesik 38+3 olduk bugün daha hiç bir belirti yok 😅 bebeğin aşağı inmesini bekliyoruz ve 3 kat kordon dolamış boynuna 😒 inşallah çözer yoksa normal zor dedi doktorum. Sağlıkla gelsin de inşallah sezaryen olsun önemli değil
Beybiannesi Defne_m dolandıgi zaman direk sezeryana alınmıyor mu 🤔 benimde aynı 38+3 bel ağrım geçmiyor kolay kolay kasıklarımda normal ağrıyor bakalım ne zaman gelmek isticek kızım 😂
Sedakesik Defne_m sağlıkla gelsin bebişler de sezeryan yada normal hiç fark etmez bence. İnsanlar abartıyor ikisi de doğum sonuçta
Pinarpek Biz de 38+3 olduk. Alttan hissediyorum baya 😟 bir de sol kalçamda ipne vurulmuşum gibi bir sızı var. Sizde durumlar nasıl alt kısımda bir ağırlık ve çiş yapacakmış gibi his varmı sizde de
Beybiannesi Pinarpek sizinle aynı benimde sürekli çişim geliyor zaten🤭 akıntım sümüksü gibi gelmeye başladı bugün ful öyle geldi acaba nişan böyle olur mu diye düşünüyorum
Sedakesik Pinarpek bende bugün 38+5 oldum. Aynı belirtiler bende de var. İğne ağrısı gibi sağ kalçamda var benimde
Mrvgngrmz 38+6 düzensiz kasılmalarım oluyor ve tabiki baskı oluyor cuma günü doğum tarihi aldik nasipse. Öncesinde bir aksilik olmazsa 🙏
Defne_m Beybiannesi son zamana kadar bekleyelim dedi doktorum çözerse inşallah, çözmezse zorunlu sezaryen olucak ay sonu. Sağlıkla gelsin de minnoşum gerisi önemli değil 🥰
Pinarpek Beybiannesi yok cnm nişan kanlı sümük olarak geliyor. İlk doğumumda öyle gelmişti. Şuan son günlerimiz diye akıntımız arttı. Doğunca haber verin😍
Sedakesik Beybiannesi bende de aynı akıntılar olunca aynısını düşündüm ama nişan kanlı koyu oluyormuş. Bu akıntı son ay olduğundanmış
Beybiannesi Defne_m aynen hayırlısı olsun canım Allah bı avuzda kurtarsın kavuştursun inşallahhh hepimizi 🙏🥰
Merveerdmm Ben de Bugün 38+4 teyim. Henüz herhangi bir belirti yok. Sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruzzz
Yagmurrs Benim kızla da 38+5 olduk.Perşembe gününe kadar doğdu doğdu doğmadı Perşembe sezeryanla alacaklar. Herşeyi yapıyorum yine yok doğum kanalına inmemişti son kontrolde. plates toplarının üstünde sabahlıyorum olmayınca olmuyor demek ki 😁
Sedakesik Yagmurrs ben de 38+5 teyim ama hala yukardan da hissediyorum bebişi. Alttan da vuruyor ama inmiş mi bilmiyorum cuma günü doktor kontrolünde henüz bir şey yok dedi
Beybiannesi Sedakesik normalde hep geliyordu zaten akıntım ama o gün ful öyle çok lu ve sümüksü gibiydi annem sonradan rengi döner demişti ama bakalım nolucak 😍