34ilayda Arkadaşlar öncelikle merhaba Geçen çarşamba günü aşılama oldum ve bugün sol kasığımda adet ağrısı gibi sancı var biliyorum erken daha ama hamileliğinizde böyle olan varmı sizce neden böyle ağrı hissediyorum teşekkürler şimdiden🌸🙏
Aynurbult 34ilayda Bende cumartesi günü oldum değişimi olarak bazen orta kısımda benimde kasıklarımda sürekli bir baskı var göğüslerim aşırı şiş ve tam ortası acayip şekilde ağrıyor birde şeffaf bir akıntı geliyor 2 gündür bakalım bekliyorum inşallah tuttuğun belirtleridir bunlar.🤲🏼🤲🏼
2prensesannesiiii 34ilayda ben yumurtlama zamanı girdiğim ilişkiden 5 gün sonra mide bulantısı ve adet sancısı çektim adet sancım erken başladı diye şaşırdım adet olacam diye ağladım duygulallık oldu çocuk gibi ağlamıştım ama ilk kez gebe kaldığım için anlamamıştım gebeliği adetime 6 gün kala öğrendim 10.4 değerle inşallah yerleşme sancısıdır canım allah emeğini boşa çıkarmasın🥰🙏🏻
SaruMerve 34ilayda canım ben hamile kalana kadar arada oluyodu psikolojik birazda bu ayda oldu ben umursamadım lakin hamileymişim diğerlerinden farklı olarak bende göğüslerde aşırı hassasiyet acı ve uyku hali vardı umarım herşey gönlünden geçtiği gibi olur 🙏🏻😊
34ilayda kubraselcuk dün de oldu böyle aklıma getirmemeye çalışıyorum ama yinede heyecan yapıyorum canım birde başım ağrıyor sürekli ya
kubraselcuk 34ilayda canim bende aynıyım Nisan ayından beri deniyoruz Mayıs’ta kimyasal gebelik geçirdim şimdi her ay kendimde belirti arıyorum. Keşke düşünmeden akışına bıraksak 🤷
34ilayda kubraselcuk okuduklarıma göre iğnenin etkisi oluyormuş 13 gün falan ya ondan çıkar diyor silik
kubraselcuk 34ilayda canim 2-3 gün sonra tekrar yap ay inşallah tutmuştur canim ben regliye 7 gün kala yaptım negatif maalesef
34ilayda kubraselcuk inşallah tutmuştur canım valla psikolojim bozuldu test yapmaktan 1 sene önce hamileydim sonra kalbi durmadı sonucu kürtaj oldum o günden beri zorlanıyorum hamile kalmakta valla ya😔😔
Gorkim 34ilayda bende aynı aenin gibi herkes aynı dertten müzdarip Allah bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
kubraselcuk 34ilayda bizde 6 aydır deniyoruz işte canim bu kadar zor olacağını bilsem valla denemeye daha erken başlardım.. hayırlısı olsun inşallah
34ilayda kubraselcuk hepimiz için hayırlısı neyse o olsun benim şiddetli adet ağrım başladı böyle kıvranıyorum çok korkuyorum adet olursam die 7 gün var adete ya😔😔
Gorkim 34ilayda benimde aynı ben bu sabah test yaptım silik çizgi gördüm pazar sabahıda yapmıştım oda hayalet bir çizgi vardı yani bu sabahki çoğalmış yarın kan vericem
34ilayda Gorkim ya bende vermek istiyorum ama erkenmi ki acaba ya ben dün ve bugün yaptım hayalet çizgi var adetime 1 hafta var şimdi bir adet ağrısı vurdu ölüyorum ateş içinde yanıyorum korkuyorum ya😢
Gorkim 34ilayda bana doktorum kan ver yarın dedi bide bnm karnım şişti 2 gündür sanki 6 aylık gibiyim ohss oldum galiba oysa fazla yumurtam gelişmemişti iki tane anca neden böle oldu bilmiyorum