Deemetibostnci 38hafta iki gündür bebeğim kımıldamıyor sadece bi toplanıp salıyor kendini sanki sağa sola kayıyor gibi çok tedirgim oldum korkuyorum böyle olan varmı normal mi kımıldamaması
Melisahinn Deemetibostnci canım toplanmasından dolayı odaklanamıyor olabilir misin acaba yani yeri daraldığı için hareketleri azalıyor ama yinede hissetmen gerekiyor bir nst falan çektirsen
Kokturk Deemetibostnci konuşun babası da yakınlaşıp konuşsun önce dinliyor sonra tepki veriyor sola yatın konusurken bi deneyin bakalım canım
eylul27 Deemetibostnci bana doktorum 3 -4 saat hareketlerini hissetmezsen hemen gelmelisin demişti bence beklemeyin acilden giriş yapın riske atmayın derim
Deemetibostnci Melisahinn doktor bulamıyorum sabah artık acilden gircem aylardır okadar hareketliydi ki seviyordum tepki veriodu içim kurtlandı şuan
Minefff Kardelencimen kayması hareket olarak sayılmıyor kızlar benim kordon dolanması var doktor kalmalarını değil sadece tekmelerin dokümanların salaksın dedi
annebebek6748 Deemetibostnci Canim niye bekliyosun sabahi hemen acile gitsene. Biz zaten hareketlerinden baska biseyi goremiyoruz ki hissetmiyosan hemen kontrol ettirmen lazim.
Melisahinn Deemetibostnci yine içine kötü bir şey düşürme iyi düşün iyi olsun inşallah canım ama acilden giriş yapınca bakıyorlar ebeler yada icapcı doktor oluyor illaki
Deemetibostnci eylul27 evet 4 saat falan hareketsiz sonra Bi kayma gibi bişi oluo kasılma sonra yine tık yok gidicem içim daraldı çünkü
Neslihan2600 Tatlı ye veya soguk su iç oturur pozisyonda biraz bekle harekelterine odaklan kendini rahat bırak eğer halen hareketsizse doktora başvur.
Baltopu2 Deemetibostnci canım son hafta hareketleri azalıyor yeri daraldığı için,çikolata ye s tarafa yat yarım saat bekle.Hala hareket yoksa hemen git,korkma Allah yardımcın olsun.
Deemetibostnci Beyazanneweww Melisahinn Melisahinn Baltopu2 bebiş makat gelişşli idi dönmüş ve kilo almış ondan hareketleri yavaşlamış sancı ağrı çıkmadı son 10 günüm dua edin herşey normale girdi çok şükür
Beyazanneweww Deemetibostnci onunda artık yeri daraldığı için hareketlerini az hissedersin eskisi kadar Vanlı hareketleri olmaz benımde öyle şuan biz 39+3 olduk iki haftadır böyle bende de sanki ilk hareketlerindeki gibi hafif oluyor
Melisahinn Deemetibostnci gelmiş geçmiş olsun canım o kadar olsun böyle korkutuyorlar bizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻
Tospikannesiiiii Deemetibostnci ya benim ilk gebelikte 38 den sonra dogru düzgün hiç hissedemezdim alanı daralmıştı