Buketyusra busenurrslmn kızım yüsra su oğlum Metehan Kayra doğacak olanda erkek Buğra kesinde babamız yanına be ekleyecek belli değil karar veremedi henüz 😁😁
Esmaa_ busenurrslmn Bir oğlum var adı Deniz kızıma daha isim bulamadım. Aklımda ki isimler Derin, Duru, İnci . Deniz ismine yakıştırdığım bunlar .
Esmablc Esmaa_ yaa benim oğlumun ismi de deniz şimdi kız gelecek bizde isim bulamıyoruz 32 haftalık olduk😃
Zehraay7 Cinseyet belli değil ama erkek olursa kesın Hazar Eymen istiyorum kız olursa bılmıyorm liya ismini çok seviyorum ama yanına ısım bulamıyorum Asmin istiyor eşim ama ben asmira olsun ortak dıyorm bılmıyorum sızın onerılerınızı beklıyorum
Rukiye24 Zehraay7 liya sudan uzak olan yer demekmiş bende çok beğeniyordum. Sabrın en güzeli demek sanıyordum ama değilmiş
Busenrckr busenurrslmn bizde bal kızımızın adını asel mira koymayı düşünüyoruz tabii önce sağlıkla gelsin hepimizin benlikleri🧚♥️
Mirayasar27_100 busenurrslmn ya banada akıl verin cok kararsızım kızım olucak inşllh Ben Ada ismini istiyorum ama eşimde Hilâl olsun dio oğlum 4yaşında ismi Alparslan ama ada nasıl naif bi isim değilmi