Ebbruc Berivan3 çok ağrın varsa bi doktora görün bence acilen, doktor daha iyi bilir sorunun ne olduğunu
asena0609 minissannee Bende olmuştu ama sebebini bilmiyorum hatta bebeği hissettiğimi sandım o haftalarda imkansız olduğunu söylemişlerdi 😅
S1907 minissannee yok yavrum yaa o hafta bağırsak harektnfn bşka bişy hisstmzsn aşırı erken yani,21,haftada hissttm ben harektni
Dnz35 minissannee sol tarafta sertlik olmusdu ve sadece hafif gobek cıktı erkek olcagını tahmin ediordum içime de erkek doğuyordu ölede oldu😀
minissannee Esrakky 7 8 haftalık ultrason görüntüsü yok elimde 6 haftalık var onda da çok çok küçük kontörlüm 25inde o zaman 10 haftalık olacak ☺️
girl_boy_annesi minissannee ben sol kaşığım da öyle seyirme hissetmiştim hatta gaz hareketi sanmıştım ama değildi 🤷🏻♀️
Serap-Yigit İkinci oğluma hamileyim bana da kurs arkadaşım bir abla aynısını dedi. İki oğlunu da öyle anlamış. Kızında olmamış. Bende bazen oluyordu ama ikisi de erkek kız hamilelik yaşamadım belki onda da olur
Kbra__1996 Şu anda 37 haftalık hamileyim 6 yaşinda da Bi oğlum var ilk oğlumda hissetmiştim seyirmeyi şu anda ikinci oğlum olacak ama hissetmedim erkek ile alakası yok bnce çocuga göre değişiyor