minissannee Cinsiyetini öğrenmeden önce göbeğinizde segirme gibi bir his oldu mu? 8 9 10. Haftalarda. Erkek bebek göz segirmesi gibi erken hissedilir diyorlar ama doğru mu acaba merak ettim ☺️
eslemesila minissannee bagirsak hareketleri oluyor o haftalarda genellikle 10 hafta hissetmek için çok erken
minissannee eslemesila bana da mantıksız geldi ama heeerkes bugün bana erkek göz segirmesi gibi atar hissedilir dediler 🤷
minissannee Betulfurkan19 yok ben hiç hissetmedim böyle bişey ama öyle konusu açıldı bugün bende bı sorayım dedim
yigitinannesiiiii minissannee erken hissedilse bile o kadar erken değildir bence en erken 15-16 . Haftada hissedilir bebek
Birminik56 minissannee bende de olmadı canım ilk hareketini 19. Haftada hissettim zaten 8 9 10 da pek hissetmek mümkün değil ikinci hamilelik dahi olsa daha çok ufak oluyolar
minissannee Birminik56 bana da mantıksız geldi ama etrafımdaki çoğu erkek annesi bunu hissettim diye söyledi az önce eltim de hissettim dedi bende sorayım bı dedim
Ebbruc Berivan3 çok ağrın varsa bi doktora görün bence acilen, doktor daha iyi bilir sorunun ne olduğunu
DemirinAnnesiiii minissannee bende olmadı ve cinsiyetini 17. Haftamda öğrendim göstermedi bebeğim o zmana kadar cinsiyetini
Birminik56 Berivan3 yeni yeni başladı ağrılarım 31. Haftadayım şuan. Günlük işlerimi yapmakta zorlanmaya başladım çabuk yoruluyorum sıcaklarda etkili oluyo tabii yorgun hissetmemde