• Gebelik
  • 27 haftalik gebeyim karnim cikmadi

6 ayin icerisindeyim ve karnimda hic bi degisiklik yok var ama o kadar cok değil kik gorse karnin hic cikamamis felan diyor morelim bozuluyor neden acaba ?
    Ben de 22 haftaya girecem, gören herkes karnin hic cikmamis diyor, bence üzülecek birsey yok bebek büyüyorsa saglikliys gerisi fasa fiso:)) ne güzel catlaklarimiz az olacsk 9. ayda 6. ayimizda gibi görünecegiz:))
      worin haha 😂 evet ya ama catlaklar olustu bile sırtimda frlan karnimda henüz bir catlak goremedim buda beni mutlu ediyor konuşanları takmiyorum artik 😊😊
        Mutluluk71 gecen 18. haftalik bir anne gördüm ben hala eski pantolonlarimi giynirken o hamilelik pantolonuna zor sigmisti:) görünce acikcasi keyfim geldii:)) hala da karnim cok olmadgi icin mutluyum:))
          worin ya evet bende bazen görüyorum hani sormadan edemiyorum kac aylik felan diyorum 6 diyor ama sanki doğum zamani gelmiş gibi 3 ayaca daha kilo alirsa bilemiyorum ya bence halimize sükredelim belki böylesi daha iyi benim karnim cıkti ama bazı şahıslar icin yeterli değil sanırim 😁😁😁