6 ayin icerisindeyim ve karnimda hic bi degisiklik yok var ama o kadar cok değil kik gorse karnin hic cikamamis felan diyor morelim bozuluyor neden acaba ?
27 haftalik gebeyim karnim cikmadi
Mutluluk71 emin ol yavrum Benim de 6 Aydan sonra şişmeye başladı bi anda kocaman oldu
Birsenvergili 6 ayın icerisindeyim bakalim inşallah degisikligi fark ederin 😊😊
Ben de 22 haftaya girecem, gören herkes karnin hic cikmamis diyor, bence üzülecek birsey yok bebek büyüyorsa saglikliys gerisi fasa fiso:)) ne güzel catlaklarimiz az olacsk 9. ayda 6. ayimizda gibi görünecegiz:))
worin haha 😂 evet ya ama catlaklar olustu bile sırtimda frlan karnimda henüz bir catlak goremedim buda beni mutlu ediyor konuşanları takmiyorum artik 😊😊
Mutluluk71 gecen 18. haftalik bir anne gördüm ben hala eski pantolonlarimi giynirken o hamilelik pantolonuna zor sigmisti:) görünce acikcasi keyfim geldii:)) hala da karnim cok olmadgi icin mutluyum:))
worin ya evet bende bazen görüyorum hani sormadan edemiyorum kac aylik felan diyorum 6 diyor ama sanki doğum zamani gelmiş gibi 3 ayaca daha kilo alirsa bilemiyorum ya bence halimize sükredelim belki böylesi daha iyi benim karnim cıkti ama bazı şahıslar icin yeterli değil sanırim 😁😁😁
Mutluluk71 kesinlikle:)
Bende 30. Haftamdaym yeni yeni 3 aylık gibi oldu 😂 9 ayda anca 5,6 aylık gibi görüncem heralde 😊
istanbulluanne ben yanlız değilmişim demeki 😂😂 olsun bebegimiz icimizde ya isterse buyumesin karnimiz