Burcuuuuu melikenehir evet onunda bı hafta kullandım hafifledi biraz bulantim Allah ima şükür sadece tiksinmem kaldı
Betuulsenn Gmzery canım ödüyor, sadece hamilelerin ödüyor. Bende yeni öğrendim. İlkte parayla almıştım geçen reçeteyle aldımm
Gmzery melikenehir 1 haftada etkisini görürsün 29 haftalık olduk hala kullanıyorum gece yatmadan 1 adet yeterli geliyor
busraacarekici melikenehir rica ederim🙏🏻 Omega3 içerek değil içeren olacaktı bu arada yanlışlık olmasın gerekmedikçe takviye şeklinde önermiyoruz besin yoluyla almaya çalışın🤭
askbebek Ben gece yatmadan önce 1 tane içiyordum ertesi gün rahat oluyordu 1-2 tane yetmiyorsa 4e kadar çıkartabilirsin diye biliyorum bu arada
Armommy melikenehir bana gece yatmadan önce 1 adet önermişti o da ben duramıyorum çok midem bulanıyor dedim diye. 1 adet kullandım kalp çarpıntısı yaptı direkt bıraktım. Doktor da kullanma dedi. 4. Aydan sonra mide bulantım durdu çok şükür.
Aystsn melikenehir gece yatmadan 2 tane içiyordum bulantılarım gçmeyince doktor gece 2 sabah da 1 şeklinde kullanıyordum
Saheser melikenehir akşam yatmadan 2 tane içiyordum ben gündüz içmiyordum ama gündüz bulantı devam ediyorsa bi tane daha içilebilir
Snmdgn Gece yatmadan 2 tane içmelisin genelde öyle kullanılıyor doktorum öyle dedi bulantılarım artınca sabah kalkınca da 1 tane içebilirsin öğlen de 1 tane içebilirsin dedi ben gece yatmadan 2 tane bir de sabah kalkınca 1 tane içiyorum öyle deneyin bir de
Betuulsenn melikenehir Canım kafa da sersemlik hissi yapıyor gündüz kullanınca, gece yatmadan 2 adet dedi doktor bana da. Ayrıca sadece hamileler icin bu ilacı devlet karşılıyor. O kadar para verip alma reçete yazdır kadın doğumcuna.
Cemre121 Yatmadan iki tane birden iç demişti doktorum, yeterli olmazsa sabah bir tane daha, yine yetmezse öğlen de bir tane
ezgikrby melikenehir akşam saat 10’dan sonra yatmadan önce hafif aç karnıma 2 tane içiyorum ben de 5. haftamdan itibaren ve beni hayatta tutan hap 😂 doktor o şekilde tavsiye etti eczacılar bilmiyo ben başka yerde de yazdırmıştım yanlış tarif ediyolar
Melikemercimek melikenehir kullanım talimatında da gece yatmadan iki tane alın diyor etki etmez ise bir arttırın etki etmezse bir tane daha arttırın diyor ama ben böyle yapmadım . Sabah kalkar kalkmaz aç karnına bir tane içiyorum böyle faydasını görüyorum