Mlkysf Rabiaozvtn hurma yemeye başla dedi doktorum bana günde 6 7 tane 34.haftadayım erken doğum riskim olmadığı için rahim anca yumsamaya başlar dedi
Deletedmom52620 Rabiaozvtn ben yedim doğuma 1 hafta kala her gün 5 6 adet yiyordum açılmam olmadı 39+6 da doğum yaptım. Ama açılmam yoktu.
Rabiaozvtn Gizem260 şuan sancılarımla yazıyorum iki gün boyunca bu hurmayı yaptım ve bu sabah nişanım geldi 2 cm açıklıkla hastaneye gittim sonra eve geldim bekliyorum bakalım ara ara sancılarım var sıklaşana kadar evdeyim 😊
Rabiaozvtn mrcmrc1903 canım 2 su bardağına yap fazla fokurdamadan söndür ama gerçekten işe yarıyor deneyin evde şuan düzensiz sancılarım var
InsaneGirl Rabiaozvtn hurma keslınlıkle yıyın son ayda bnm ablam cocugu kılolu dıe gununu bekletmedı doktor suni sancı verıldı ve abartısız dogumahene gıdınce 15 dk da dogurdu ınsan wc den 15 dk da cıkamıyo bazen
Rabiaozvtn InsaneGirl gerçekten doğru düzensiz sancılarım var Allah biliyor ya iki akşam yaptım sonunda böyle oldu bu gece doğururum inşallah