Happy-baby 2pati1baby ilk aylar ayda bir 32. Haftadan sonra 2 haftaya düştü bakalım herhangi bir sıkıntı olmadığı sürece genellikle böyle ilerliyor sanırım
Ark 2pati1baby özele gidiyorum 36.haftaya kadar ayda 1 çağırdı sonra nst kontrolü başladı haftada 1 çağırıyor benim çok sağlıklı rahat geçtiği için böyle inşallha seninde böyle olur çok sık gitmek durduk yere gerek yok zaten birde benim sana tavsiyem riskin yoksa mutlaka pilates aletli olarak yap gidebiliyorsan salona git benim ne kilom ne ödemim ne bel sırt ağrım nede ayaklarda şişme hiç olmadı prenses gibi geçti 39 haftaya giriyorum hala çarşı pazar evimin işleri gezmem tozmam devam ediyor 😁 bakalım nerede doğum başlayacak
2pati1baby Ark canım benim riskli Önceden kayıplarım var ;zaten 2 yaşında bir oğlum var peşinde koşturuyorum ister istemez yetiyor o😅 Adına sevindim ama 😊
Serraee 2pati1baby Hic söylemediğim birşey ama bence başka doktora git siz bilirsiniz ne demek?Bunu söylememin sebebi de şu önceden kayıplarım oldu diyorsunuz bu atlanacak bir detay degil.Maşaallah hersey yolunda görünüyor öyle de devam eder Rabbimin izniyle ama canım benim de kayıplarım oldugu için ilk aylar 2 haftada bir çağırıyordu herşey yolundaydı çok şükür ama yine de temkinli gitti doktorum sagolsun 3-4 aydan sonra ayda bir e cıktık kan sulandırıcı filan kullanıyor musun?Genelde düşüğü olana veriyorlar pıhtılaşma testi yapmadan bile veriliyor.
2pati1baby Serraee Doktorumu aslında çok seviyorum çok sakin birisi evet coraspirin ve iğne başlattı.Folikasitte başladım. Şuan iyi gidiyor diye bu şekilde konuştu her hafta takibimi yaptı çünkü. Siz bilirsiniz derken bu hafta gitmezsem öbür hafta kesin gidecektim.Birde beni çok strese sokmak istemiyor. Hani sürekli bir sıkıntı mı var beni sürekli çağırıyor anlamında.
Nujinkanat Ben ilk gittim doktoru gözüm tutmadı ama gene çağırdı kaç haftalık olduğu belli değil dedi tabi bende adet tarihimi bılmiyorum 😳 napcam bilmiyorum ultrason görüntüsü verdi çok küçük bişi görünmüyor gerçekten 👼👼
eftelya_ser 2pati1baby ayda 1 ideal bence son zamanlar 15 günde 1 ben 37 oldum her hafta gidiyorum şu an
duru_pars 2pati1baby ben 4. Haftamda 8. Haftamda olmak üzere her ay mutlaka düzenli gittim risk olmasından Veya olmamasından değil hem merak ettiğimden hemde sağlık açısından sürekli izlenmek istedim çok şükür şuanlık herşey yokunda 30. Haftamdayım. Size de sürekli muayene olun derinle. Hamilelik farklı birşey . Bebek şuan hareket etmediği için birşey olursa farketmezsiniz . Sağlığınız için kendiniz için de gitmelisiniz .
Nazendehanim 2pati1baby inşallah bu gebeliğin sağlıkla hayırla sonuçlanır , devlet hastanesine mi gidiyorsun. Normalde doktorlar su gün şu zaman gelin diyorlar . Tedbiren iğne,kan sulandırıcı kullandirtabiliyor . Sizde pıhtı vs çıkmış miydi
2pati1baby Nazendehanim özele gidiyorum.Kan pıhtılaşması yok sebepsiz bir durum 🤷♀️her şeye bakılmıştı doktor yinede ne olur ne olmaz die kan sulandırıcı iğne verdi
Nazendehanim 2pati1baby benim de öyle oldu canım hicbise yok iğne kullaniyorum ama doktorum beni yönlendirdi hep , seni de yönlendirmesi rahatlaması lazım aslında . İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Senanur567 2pati1baby 5 haftada gittim 7 haftada gittim 10 hafta gittim 12 dede gidecem ikili tarama testi için