egesmommm 2pati1baby ilk üç ay hemen hemen her hafta ya da maksimum iki haftada bir gittim. Şu an ayda 1 gidiyorum 16 haftalığım
Sehrbnon122 twinboymama eşim sürekli gidelim diyor kuzum hem ikizler hemde tüp bebek olunca endişeleniyor haliyle
twinboymama Sehrbnon122 benim de ikiz nasipse. doktorunuz uygun görüyorsa farklı tabii ama benim doktorum riskli bir şey olmadığı sürece çok fazla ultrasona girmenin manası olmadığını söyledi. ne kadar az o kadar iyi dedi. yoksa bana kalsa ben de her hafta giderdim
Sehrbnon122 2pati1baby git git sen son haftalardasın her hafta git bu haftalar cidden riskli bak ben 28 haftadan sonra her hafta gidecem artık riskli haftalar cünkü insan korkuyor yaa
miniktirtilim 2pati1baby risk yoksa kalp atisi duyulduktan sonra 32. Haftaya kadar ayda 1 kez gidilir 32 den sonra nst icin 2 haftada 1 37den sonra falan haftada 1 kez gidilie Ama risk kanama düşük tehlikesi vs varsa 2 haftada bie gidilebilir tabiki Ama normali ayda 1
Sehrbnon122 twinboymama cok şükür benimde risk yok ama erken dogum riski falan olur diye cok korkuyorum
Nurten2610 2pati1baby benimde daha önce bir kaybım olduğu için 5.haftadan 8.haftaya kdr her hafta gittim çağırdı yani 8.haftadan sonra ayda bir gel dedi ayda bir gidiorum yani
Nazendehanim 2pati1baby benim ilk iki gebeliğim kürtajla sonlandigi için 4. -5.-6. haftalarda kontrole gittim sonraki kontrolüm 9. Haftaydi ondan sonra 3-4–5 haftada bir gittim . Sağlıksız gebelik geçirmiş olmasaydım ilk haftadalarda 3 haftada bir giderdim ya da kalp atışından 2 hafta sonra giderdim .
2pati1baby Nazendehanim benimde 4 kaybım oldu tüp bebekle Buda kendiliğinden tedavisiz olunca ister istemez huzursuzluk oluyor.
Nazendehanim 2pati1baby inşallah bu gebeliğin sağlıkla hayırla sonuçlanır , devlet hastanesine mi gidiyorsun. Normalde doktorlar su gün şu zaman gelin diyorlar . Tedbiren iğne,kan sulandırıcı kullandirtabiliyor . Sizde pıhtı vs çıkmış miydi
Duyguch01 2pati1baby kacıncı haftada yaptı sağlık ocağı ? Kan ve idrar testleri değerlerinize bakılıyor
2pati1baby Duyguch01 canım özelde zaten idrar testime bakıldı , gebelikten öncede tarama yapılmıştı.Sağlık ocağına kayıt yaptırmadım henüz bu hafta yaptırıcam
TeoMom 2pati1baby Hafta gibi git ikili testi yaptırırsın canım sonra 16-20(detaylı ultrason)- 24(şeker yüklemesi)-28-32 diye devam eder ayda bir yeterli oluyor benim erken doğum riskim olduğu için 3 hafta veya 2 haftada bir gidiyorum ama sıkıntısı olmayanlar 1-1.5 ayda bir gidebilir