Mucize_mm Merhaba, bende yeni öğrendim 10 gun once test yaptım 588 çıktı kan değerim ama doktora bu cumartesi gideceğim ne kadarlik olduğunu cok merak diyorum 🥰 birde benim canim hicbirsey yemek istemiyor midem cok kotu sizde de oyle mi
hayirlisi16 merhaba herkes umarım sağlıkla alır bebişini kucağına :) benim degerim 3 gün önce 921 çıktı 2 gün sonra da doktora gideceğim yani kismetse üzerinden 5 gün geçmiş olacak 921değerimin ..sizce doktor kese ve keseninin yanında kalp atışını duyabilir mi ? çok heyecanlıyım uyuyamiyorum o derece . bugun programa göre 5 haftaya girmiş oluyorum ama geç döllenme vs olabiliyor yazıyor geçmiş notlarinizda programlar tahmini
MMelissaaa- Bade0022 canım şimdi geldim doktora bekliyorum test verdikten 40 dakika sonra çıkarmış. Sen bugun verecek misin
cansinan Bade0022 merhaba ben dün test verdim 2 gün gecikmem var betea 13 çıktı yükselişte dedi doktor ıkı gün sonra birdaha kan verecen dedi sizce varmıdır gebelik😞🙏🏼
MMelissaaa- Bade0022 test verdim sonucu bekliyorum ama doktor bir önceli değerin çok düşük kimyasal olabilir kanaman olursa bil ki kimyasal dedi olmazsa cuma yine test istedi
MMelissaaa- Bade0022 canım doktorum aradı az önce değerim yükselmiş 8 den 40 a çıkmış. Geç döllenme olabilir dedi cuma tekrar gel teste dedi Allah’ın izniyle olacak inşallah sağlıkla 🙏🏻
Bade0022 cansinan aşkım korkma kötüyüde çekme şuan gebeliğin değere göre var geç döllenme olduğu için düşük olabilir önemli olan sağlıklı artışın olması değerin kaç olduğu değil . Hamile bir arkadaşım söylemişti önce olumsuz düşünceyi at sonrada elini karnına götürüp güzel niyetlerle ya musavvir zikrini çek sağlıklı tutunması için
Asya92 cansinan merhaba belirtileriniz nelerdi bn de 2 gündür gecikme yaşıyorum ancak 5 gün önce leke geldi adet oldum diye düşündüm hala devamı gelmedi sadece peçeteye az leke geliyor test yapacağım ama yine negatiftir diye zar zor bekliyorum görünce de yazmak istedim ☺️
cansinan Zehross03 dün test verdim betea 13 öıktı doktor yükswlişte dedi ıkı gün sonra gel dedi sizce gebelik var mı
Zehross03 cansinan gebelik var ama önemli olan sağlıklı olup olmaması Yarın tekrar verin iki katına çıktıysa sonuç sağlıklı demektir Adet gününüz geçti mi ne kadar erken verdiniz testi
Anneolmak93 Mom69 kese 1000 lere ulaşmadan görülmez ben 5. Haftadayım bugun keseyi görmeye yarın gidecez iki gün önce betam 585 çıkmıştı
Csmanl -Miracle- çok teşekkür ederim canım doktorda düşük dedi ama kan verdim yükselmişse olumlu diyebiliriz dedi3 saat sonuç bekliycem şimdi dua edin yükselmiş olsun
cansinan Zehross03 şöyle söliyim geçen ay 16 sı adet olmuştum adet takvimine göre bu ayın 13 ü gösteriyor
Zehross03 cansinan kimyasal gebelik olabilir bi kac güne kanama baslar büyük ihtimalle ama bellide olmaz canım hayırlısı olsun
cansinan Zehross03 doktor yükselişte dedi iki gün sonra gel bırdahaa bakacaz yükselmişse gebelik var dedi