Suna2006 Beyzatuncer inşaallah benim riskli gebelik olduğu için her hafta muayeneye gidiyorum daha önce üç düşüğüm oldu bu bebeğiminde içerde çok kanaması hatta üstten kanama alanları kesemi aşağı itmişti düştü düşecekti doktor ilaçla beraber iğne başaladı bir hafta sonra çok şükür kanama ordan çekilince kesem büyüdü yerine tekrar yerleşti
LeylaCan Masal07_ 5+2 regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor süreklii 🥲 doktor vücut keseyi yabancı madde olarak görüp atmaya çalışıyor bi süre sonra geçer dedi 😅
cansinan kızlar bugün kan tahlili yaptm betea 13 yükselişte doktor iki gün sonra birdahaa yapacaz dedi sizce varmısır 😞😕
Anneolmak93 Masal07_ 5 haftalık yeni öğrendim hiç uyuyamıyorum geceleri huzursuzum asla uykum olmuyor geceleri neden acaba aynı durumdamısınuz
Lalelale123 Anneolmak93 evet benimde 5 haftalık bir gün hiç uyuyamıyorum bir gün 15 saat falan uyuyorum sürekli düzen değişiyor maalesef
entnr Masal07_ adetime 3-4 gün kalan hiçbir belirtim yoktu ama yine de merak edip test aldım pozitifti. Şimdi sabahları hafif mide bulantısı, sırt ağrısı, aşırı şişkinlik ve aşırı göğüs ağrısı var. Sık idrara çıkmayı çok su içmeme bağlıyorum nedense🤷♀️
Seyma06 Nujinkanat Masal07_ Sata göre 6 haftalık doktora göre 5 haftalık :) 2. Gebeliğim keseyi gördük kalp atışı için 3 hafta bekleyip öyle gidicem 2. Gebeliğim efsane geçiyor gerçekten ilişkiden 3 gün sonra regl tarihime kadar mide bulantısı çektim ve gözlerim çok karariyordu ve tabi ki uyku hali vazgecilmezlerden :) hamile olduğumu biliyordum ama günüm gecene kadar yapmak istemedim 🤦🏻♀️ kızım da hiç böyle değildi hiç anlamamıştım ve çok rahattım daha şimdiden sürekli sağ kasık ve sağ bacağım ağrıyor ve uyuyamıyorum geceleri 😑
Mom69 Seyma06 benimde sol kasık ve diz kapagima kadar bir ağrı vuruyor keseyi göremedik beta 228 çıktı çok korkuyorum dış gebelik olur diye
-Miracle- Csmanl canım benim adet gecikmemin dördüncü günü test verdim 339 çıkmıştı çok yeni olduğu için çok normal değerin iki güne bir iki katına çıkıyor dört gün sonra verdiğim testte de 1954 beta çıkmıştı suan 2.5 aylığımda 😂
Csmanl -Miracle- çok teşekkür ederim canım doktorda düşük dedi ama kan verdim yükselmişse olumlu diyebiliriz dedi3 saat sonuç bekliycem şimdi dua edin yükselmiş olsun
Lalelale123 Masal07_ ben de ilk kez gebe kalıyorum adet olacakmışım gibi ağrım oluyor ama adet olmuyordum son 10 gündür kasık ve bel ağrısı özellikle ilk idrar testi yaptım sonra da kan verdim betahcg 14 bin çıktı şu an midem çok ağrıyor bulantı değil ama yedinin hiçbitşeyi sindiremiyorum sanki önerisi olan var mı
Anneolmak93 Mom69 kese 1000 lere ulaşmadan görülmez ben 5. Haftadayım bugun keseyi görmeye yarın gidecez iki gün önce betam 585 çıkmıştı
Seyma06 Mom69 betam 1661 di keseyi gördük ama 3 hafta sonra gidicem işte merak etme değildir daha ufacık annesi oluşuyor