_edakrsu22 Ogretmenanneyim araştırdığım kadarıyla bebek doğar doğmaz kulanabiliyir o yüzden puset almicam evet genelde puset için alıyorlar 🙂
Cananyildiz benkosarim görüntü olarak nasıldı acaba sitedeki gibi değil mi size zahmet bi bakar mısınız görsel ile aynı mi değil mi
Cananyildiz Ogretmenanneyim kullanılıyor canım neden kullanılmasın tam yatar pozisyon oluyor zaten bende kabin boy alacağım zaten kıs bebegi ilk zamanlar bebek arabasını cok aktif kullanamam bide bebek arabasi minderleri var gayet guzel icine gerek duyarsam ondan alırım
Gmzbiri Ogretmenanneyim benim aldığım kabin boy model doğar doğmaz kullanılabiliyo. Tam yatar pozisyona geliyo çünkü. E bebekten gracco baston model aldım.
OzlmDvg Keyf_endam19 Tourist signature edition bebek arabası , bugün aldım daha e-bebekten tek elle katlanıyor ve küçük bir valiz kadar oluyor hem de çok hafif. Çok araştırdım da aldım bi bak derim 😇
Gmzbiri Ogretmenanneyim graco travelite baston bebek arabası. Benzeri yine ebebekte joie markasında da var. Ona da bakabilirsiniz. Bu arada henüz kullanmadım. Hafif olduğu için bunu tercih ettim. İki markanın yorumları da güzeldi
BrcnSym Biz 4 baby drone aldık. Henüz kullanmadık ama en az 2 yaşına kadar iş görür diye düşünüyorum. Fiyatı da uygun. Aynı özelliklere sahip Tommybaby golf bebek arabası vardı. Tek farkları markaları.