Mavisperi Keyf_endam19 ben 4 drone tercih edeceğim hem fiyat olarak uygun hem kabin boy hem özellikleri güzel kullanan çevrem memnun
teachering06 Ben Chicco we model aldım, travel sistemlerin herkes ağırlığından şikayet ediyordu, bu model 5.5 kg ile benim gördüğüm en hafif modeldi, üstelik pusetlede kullanılabiliyor
Beymin teachering06 bende bu arabayı aldım çok memnunum bir iki defa çıktık gerçe henüz ama bayılıyoruz arabamıza :)
La_Liberte teachering06 ben de bu modele baktım memnun olmanıza çok sevindim. Poşetle kullanılması da çok güzel 🥰
Cananyildiz benkosarim hangi rengi aldınız ben bej rengi almayi düşünüyorum canlı görmedim int alacagom iade şansım olduğu begenmezsem oade ederim diye düşündüm ama resimlerde gayet güzel duruyor
benkosarim Cananyildiz gri renk aldım vallahi beji hiç beğenmedim temizlerken zor olur gibi çıkmadığı için makineye atmak sorun olur
Cananyildiz benkosarim bej rengini canlı gördünüz mü resimde çok beğendim ama canlı görmedim begenmezsem iade ederim diye düşündüm
_edakrsu22 Valla bende kabin boy düşünüyorum ve puset almicam bı arkadaşım dedi travel sistem çok kaba yok pusetini tak çıkar yok diğer bebegin yatması için digerini tak arabada da çok yer kaplıyor dedi benim bebeğim hem kış bebeği zaten kışın nereye çıkartıcam yeni doğmuş bebeği gidersemde eşimle gidiyoruz onun yerine araba koltuğu alicam ve kanguru alacam kabin boy en rahatı bencede
Ogretmenanneyim _edakrsu22 merhabalar hiç bilmediğim için soruyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim 🥰 kabin boy alırsak bebek ilk 6 Ay kullanamiyor mu neden herkes ilk 6 Ay kullanamaz diyor bi de puset taşımak için mi alınıyor sadece
benkosarim Cananyildiz vallahi gördüm ama ben kendimce kirli olduğunu düşünüyorum bej tercih etmiyorum
La_Liberte Ben değil ama arkadaşım https://ty.gl/qccwo0ak38 şu modeli aldı. Çok memnun. Ben hamile halimle denedim çok iyiydi ☺️
Cananyildiz benkosarim görüntü olarak nasıldı acaba sitedeki gibi değil mi size zahmet bi bakar mısınız görsel ile aynı mi değil mi
Veronika Keyf_endam19 ben e bebekten joie tourist signature modelini aldim 5.5 kilo puset için aparatı da var çok rahat çok pratik e bebeğe gidip deneyebilirsiniz arada kampanyalar yapiyolar takip etmenizi tavsiye ederim
_edakrsu22 Ogretmenanneyim araştırdığım kadarıyla bebek doğar doğmaz kulanabiliyir o yüzden puset almicam evet genelde puset için alıyorlar 🙂
Cananyildiz Ogretmenanneyim kullanılıyor canım neden kullanılmasın tam yatar pozisyon oluyor zaten bende kabin boy alacağım zaten kıs bebegi ilk zamanlar bebek arabasını cok aktif kullanamam bide bebek arabasi minderleri var gayet guzel icine gerek duyarsam ondan alırım
Gmzbiri Ogretmenanneyim benim aldığım kabin boy model doğar doğmaz kullanılabiliyo. Tam yatar pozisyona geliyo çünkü. E bebekten gracco baston model aldım.