eylulicten Zarifeee kusmamaya ozen gosterin ilk aylarda kusunca rahim kasılıyor ben oyle yapmistim. Simdi son 3 aydayim yine basladi :(
Sehrbnon122 Zarifeee 6 haftadan 21 haftaya kadar bulantı kusma iştahsızlık hersey vardı bende 6 kilo verdim ve suan 23+2 oldum yeni yeni mide bulantılarım gecti iştahım biraz iyi oldu canım aman insallah sen yaşamazsın cok kötü ya ikiz olunca dahada fena oluyor insan
Asyabuse 9+4 ikizler ama öyle çok bi zorum yok yani yemeklerden sonra midem bulanıyor da hiç istifra etmedim, en büyük belirtim halsizliğim kafamı kaldırcak halim yok tansiyonum 8/5 hep ondan kaynaklı herhalde doktorum tuzlu ayran iç dedi sadece 🤷🏼♀️
HavvaSonmez03 Zarifeee yok anormal bişey yok Kişiden kişiye değişiyor canım merak etme benim aşırı bulantım var o ayrı 😂 ama tanıdıklarımın bazıları hiç bi bulanma hiç bişeyleri yoktu bi göbekleri şişiyodu o kadar 😂
Rozmari Zarifeee merhaba ben de 5 +1 Haftalık hamileyim ikiz gebelik henüz kalp atışlarını duyamadık mide bulantım şu an yok fakat bende çarpıntı oluyor arada kalbimin atışını yakından hissediyorum normal mi acaba
Zarifeee Rozmari merhaba bende de oluyor arada özellikle biraz yürüdüğümde falan kalbim hızlı hızlı atıyor