bus-ozdmr10 Sevvalkaya bende yaptım hurma yedim evim 4. Katta merdiven çıktım yürüdüm eğildim temizlik yaptım yok gelmiyor
Sevvalkaya afrAybars Valla ben hepsinden korkuyorum bide ilk doğumum ama mecbur içimde kalabilseydi kalsın derdim
afrAybars Sevvalkaya 😂😂😂 korkma canım doğduktan sonraki rahatlık mükemmel bişey sağlıkla kucağına al inşallah
Sevvalkaya bus-ozdmr10 Bizim doktor da pazartesiye kadar kendi gelirse gelir gelmezse muayene edip suni ya da sezeryan birlikte karar veririz dedi bi kaç kez daha alttan muayene gerekmişti gebeliğimde biraz sıkıntı yaşıyorum o yüzden doktorum her an sezeryana dönebilir ama bence normal için her şeyi denemek lazım eğer bebeğime ve bana bir sıkıntı yaratmayacaksa sonuna kadar normal deniycem bir sorun olmadan sezeryan olmak istemiyorum bence sizde sezeryana takılı kalmayın bir sorun varsa tabi olunur ama sonrasını düşünüyorum kimseye muhtaç olmak istemiyorum bebeğimle ilgilenirken zaten çok kıskanıyorum cocuğumu elimde olsa doğurmayacam bana özel kalsın yani herkes akıl verme peşinde ya lohusalık doğurmadan başlamış bende sanırım 😂😇
bus-ozdmr10 Sevvalkaya dogru diyorsunuz aslinda bebeğimin kilosu da var 3800 dedi doktor ama uç asagi beş yukarı oynar mutlaka bende sancı ceksemde normal doğumu cok isteyen biriyim yanı o sancının bile güzelliği var bence bakalım nasip ne diyecek ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun hayırlısıyla sağ Salim kucağımiza alalım 🙏🙏
Mlkysf afrAybars canım bir anda olmasını bekleme sihirli değnek değmiyor sonuçta mesela ben 34.haftadayım erken doğum riskim de olmadigi icin doktorum şimdiden rahim yumsatmaya başlamamız lazım dedi.Senin niye 37 de baslatcaklar erken değil mi
Mlkysf afrAybars hmm hayırlısı ile sağlıkla gelsin insaallah günde 2 3 kez dayanabildiğin sıcaklıkta suya otur yada duş al bunun faydasını gören çok
hunilimom afrAybars ilk.dogum da neler neler yaptım 41 de suni ile doğurdum şimdi 39+1 sadece sil çocuğu parka cikartt hergun sıcak duş sancı yok açıklık yok 😂 bazen gelesi yoksa gelmiyor
afrAybars hunilimom sanırım benimkide öyle olacak 😂 peki ilk doğumunda nasıldı süreç suni zor geçti mi doğumun ne kadar sonra gerçekleşti
hunilimom afrAybars suyum gelmisti canım gece sabaha kadar bekledik sancım gelmeyince öyle takıldı 5 saat sürdü son saaatleri çok zordu 😂 kolay diyemem
Mlkysf afrAybars dene kuzum doğumu kolaylastiran hersey mubah 😀 bende hergun duşta belime sıcak su tutuyorum,merdiven inip çıkıyorum yürüyüş,squat yapıyorum bir gün 5 bir gün 7 hurma yiyorum,perine masajına başladım rabbim yardımcımız olsun 🤲
afrAybars hunilimom bende ilk doğumumda aldım 4 saat suni sancı kuzum benimde suyum gelmişti ama hiç bişey yokken almak daha zor diyolar ondan korkuyorum