Gul4853 beyfendi gayet sağlıklı giden 8 haftalık gebeliğimde kese etrafı kanaman var, hemen 2 iğne, hemen progestan fitil, yatcaksın o yasak bu yasak, düşük tehtidi cart curt diyerek 9 saat boyunca stresten 15/9 tansiyonla kalmama sebep oldu. Bi hata yapıp doruk acilden giris yaptım tansiyonum yüksek diye. Kendisine yönlendirdiler. 3 dakikalik muayenede 5 kişiden dayak yemiş gibi çıktım odadan. Sıfır güven verdiği için kendi doktoruma gittim hemen. 10 dakika ultrasonla kontrol ettik ne kanama vardi ne düşük tehtidi. Bebek içerde oynuyordu. Doktorum ne yazdığı ilaçlari kullanmama izin verdi ne iğneleri. O korkuyla direkt yaptirabilirdim de iğneleri. Iyi ki o kadar şuurum gitmemiş. 15 tansiyonla odasina ciktim ellerim tir tir titriyor bana ellerini titretirsen tansiyonun yuksek çıkar tabi dur titretme diyor. Sanki ben hobi olarak titriyorum. Ultrasona gecicem uslup bilmez bi sekilde pat diye benimle geliyor. Siz bi dışarı çıkın ben üzerimi hazirliyayim size haber vereyim dedim. Sagolsun onu yapmayi lutfetti. Allah kendisinin eline düşmekle sınamasın tadında bir deneyimim oldu kendisiyle. Aşırı kaba, uslup bilmez, asla motive edici konuşmayan, ukala bir beyfendi. Üzerinden 2 hafta geçti hatırlayınca tansiyonumu oynattı yine. Burada paylaştığımda bir hanımefendi daha kendisinden bu sekilde şikayetçi olmuştu 20 haftalik gebeliğimi zehir etti şeklinde. 2 yıl once rutin bir kontrol için fatma hanima gitmiştim dorukta evime yakin diye. O gayet standart bir muayene olmuştu tatli bir hanimdi. Tabi ekstra bir tecrubem olmadi kendisiyle. Ama beyfendi… Aman aman tüylerim diken diken oldu.