Birbebismeselesi Rabia1012 hayırlısı olsuuun sağlıkla büyütün bebeğiniziii😍 doğum sırası, ıkınma evresi nasıl geçti bahsedebilir misiniiiz? Sancılar zorlayıcımıydı, siz uzun süre sancı hissetmiyordunuz pek diye hatırlıyorum☺️
Rabia1012 Birbebismeselesi çok teşekkür ederim evet 38 + 5 de sadece bel ağrısı hissetim hep o zamana kadar ama sabaha karşı bi gidip bi gelen sancı da hissetim böyle karnımın alt kısmın da sonra hastaneye gittik 3 cm açılma vardı rahmin ince olduğu için açılma çabuk olabilir diye yatış verdi kendi doktorum sonra sabah 8 buçuktan akşam 10 a kadar kendi sancımı çektim ama en son 8 cm açıklığa gelmişti açılma yavaşladı açılmıyor suyumu patlatmalarına rağmen ıkındırdılar sürekli ama bana mısın demiyor en son suni sancı istedim 4 damla ondan sonra geldi zaten doğum haneye aldılar ıkındım ıkındım ama yapamayacağım sandım sonunda mis kokulum geldi ama dedikleri kadar varmış bi anda gitti sancılarım acılarım çok kötüydü saklayamam sezaryana alın dedim en son düşün 🙁 ama herkesin aynı olacak degil tabi
Maviii Irnasatka maşallah darısı bizlere son deme ya … bende öyle diyordum şu an gebeler diyarındayım. Anne olmak çok özel.. yavrunuzu tek bırakmayın kendinizi hazır hissedince olur inşallah allah gönlüne göre versin 🌿❤️ maşallah tekrardan sağlıcakla büyüsün
Rabia1012 Birbebismeselesi doğum haveye 10 da girdim yarın saate çıktım dikişlerim uzun sürdü yoksa 10dakşka bebeğin gelmesi ıkınmayı iyi yaparsanız
sliya30 Irnasatka 🙈🤣🤣🤣🤣 ya Allah yardım ediyor ben de o dikişten sonra asla çocuk istemedim ve 3 yıl sonra aha da 22 haftalık hamileyim Allah yardım etsin bana 🙈🤣
Birbebismeselesi Rabia1012 oooh süper 10 dakika👍 Doğru Ikınmayı tarif edebilir misiniiiz? İtme kuvvetini öne dogrumu arkaya doğru mu veriyoruz? Nefesiniz yetmediginde nefes alıp devam etmeniz cocugu geri itiyor mu? En korktugum kısım o kısın o yüzden biraz fazla soruyorum☺️
Sedabariskarisan Irnasatka vallaha ne güzel geçmiş doğumun inşallah aynısı olur bende de ilk çocukta doğurmak sıkıntıymış ama bilemedim 🤦🏼♀️