northandmother Mars7676 hiç sorma kendimi parçalicam hayırlısıyla gelseydi çünkü cidden son günleri beklemek ilk haftalardan daha zor 😅
Whitewomen Mars7676 ilk bebeğimde 15 gün filan vardi ama doğurmuştum 38+1 de yani nadir programın doğruluğu
Busmus34 Son 33 geçmiyor 35+2 🥰 ilk gebeliğim tecrübem yok ama bugün ağrım çok oldu vahinamda batma oldu hala da biraz oluyor. Bide çok merak ediyorum kasılma nasıl oluyor yani bebek sertleşiyor o zaman mı oluyor
Handenyildiz Mars7676 benim 6 nişan geldi kahverengi kanama gibi bişeyde görüyorum hala ne suyum geldi ne de sancım
hurrem_sultan 7 gün kaldı 39+0 dayız ara ara sancı giriyor inşallah yalancı sancı değildir bugün doğsun oğluşum dua ediyorum🥰
gorky Mars7676 Yok kuzum bana tuzlu su iyi geliyor ve haftada 1 2 denize sokuyorum ayaklarımı evde sürekli yukarıda tutmaya çalışıyorum
gulsah_12 Mars7676 bendede çok oluyo oturunca bı ıkı saat terliklerim olmuyo ayağıma gezınce yada havada tutunca düzeliyo çok şükür
Mars7676 Ark son günlerin se yapması lazım bebek hangi pozisyonda diye bnde randevu bulamıyorum hep farklı doktorlara gidiyorum