Didem38 Bugün kanamam oldu doktorum bu iğneyi olmamı söyledi bulunduğum yerde bu iğne yokmuş merkezden getirdiler oldum aman Allahım bu nasıl bir şey sanki canımı söküyorlar acayip acıyor yanıyor yarım saat oldu hala geçmedi ağrısı aranızda kullanan var mı bu iğneyi normal bir şey mi bu kadar ağrıması yanması
Marblingg Didem38 7 ay kullandim 5gunde 1 kere normal canik oyle olmasi yagli bi urun vuruldugun yere kolonya ile masaj yap alisiyosun
Limonzeytin Didem38 evet bu iğne tek tedavi yöntemiymş kanamalarda 3kez olmştm haftada 1kez yapılıyor evet yakar acıtır bıde iğneyi yapana bağlı bu durum tabi. Kanama alanını kapatıp kanamayı durdurmk düşk önlemek amaçlı bi iğne. Düzelir endşe etmeyn ağrısı soğk buz koyun olmazsa ovalamayn ama
A-y-s-e-g-u-l Didem38 normal canım 9 ay kullandım neredeyse yeni bıraktım afedersin kalçalarımı hissetmiyorum artık 😂 ama çok etkili bir iğne ihmal etme ❤️
Arzu_uu Didem38 korkutmak istemem ama yarın ayağınızı pek hareket ettıremıyeceksiniz çok agrı yapıyor ilk vurulduktan sonra ama Acısı daha sonra çıkıyor Allah yardımcınız olsun bende çok vurdum inşallah kullanmazsınız bir daha 🌸
Didem38 Marblingg yarım saattir yapıyorum geçmedi ağrısı anlamadım valla ömrümde böyle iğne olmadım ne zormuş hamile olmak
Didem38 Limonzeytin iğne girişini hiç hissetmedim yavaş yavaş enjekte edeceğim dedi bitirene kadar canım çıktı bir daha olmak istemiyorum rabbim yaşatmasın kimseye çok zormuş
Didem38 A-y-s-e-g-u-l ayy 9 ay mı 😯 Allah kolaylık versin şifa versin ya iyi dayanmışsınız ben ilk defa oldum ölüyorum zannettim inşallah faydası olur
Kubraceylin A-y-s-e-g-u-l tüm gebeliklerinde kanaman oluyo mu cnm ben 3 kere hamile kaldim 3 inde de kanama geçirdim hep sürekli ve 2 kez bebek kalbi durdu en son ki de 4 aylık oldu suyu geldi dogum oldu
Limonzeytin Didem38 yavaş vuruluyor evet yağlı iğne çnkü. Umarm bidaha skntnz olmaz. Benm 11 ve 16 da kanamalarm olnca her ikisindede haftada bikez 2tane kullandm 4kez şükür düzelmşti ..
A-y-s-e-g-u-l Didem38 tüp bebek benimki teyzesi o yüzden uzun zaman kullandım 🥹 yağlı iğne o yüzden acısı oluyor olur faydası Allah’ın izni ile sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤️🤲🏼
Asliormanci Limonzeytin bende 14 haftalığım lekelenme oldu doktor yazdı sizce bebeğim iyi midir sizin kanama nasıldı
Didem38 Arzu_uu normalde çalışıyorum Allah’tan yarın izinli günüm aynen bayağı uyku da yapıyormuş acı eşiğim aslında yüksektir ilaçların etkilerini pek hisstemem ama bu bir başka bakalım sabah nasıl olacağım inşallah kimse kullanmak zorunda kalmaz
4cocukannesi Didem38 katı yag gibi bir şeymiş doktorum öyle demişti vurulduğu yer taş gibi oluyor 1 saat felan sonra geçiyordu bende 3 ayda 4 kez olmuştum
Luckymom97 Didem38 iğneyi vuranın yavaş yavaş vurması gerekiyo çok yağlı bi iğne dağılmasıniçin kolonyayla masaj yapabilirsn
Sehrbnon122 Didem38 normal canım ben önlem amaçlı ikizler diye 3 tane kullandım kanamam vs olmadı ama yinede önerdi doktorum biraz yağlı bi iğne pamuk yardımıyla iğnenin yerini iyice ovala canım top olmasın yoksa daha da canın acır
Hayattumutt Bende 3 aydır kullanıyorum,haftada 2 kez,sürekli kanamam oluyor çünkü…hissetmiyorum bile acısını yada sonrasını…
Didem38 Hayattumutt benim bu ikinci günüm kanamam devam ediyor bende kullanacağım mecbur yanında bir de hap verdi progestan