Kevserumit boymomyz test yaptım ve negatif 😏 nasip değilmiş yarin regl günümdü bundan sonra çıkmaz zaten ama belirtilere asla takilmayacagim nerdeyse bütün belirtilerim vardı o da bebek istediğim için kendimi dinliyordum ama bundan sonra akışına bırakmaya karar verdim canimm insallah sen güzel haberler verirsin.
boymomyz Kevserumit Canım bazen test göstermeyebiliyor . 1 gün kala bile çıkmayan testler var bekle azcık daha . Bende valla eczane önünde durdum alacaktık ddm eşime ne testi gidelim olmazsam alırız acelemiz yok ddm . Ümitli konuşuyor knsma diyorum susturuyorum cünkü çok istiyor psikolojim bozuluyor resmen 🤦🏻♀️
Meva42 boymomyz benimde öyle ya ,evde test var ve gerçekten yapmamak için bile zor tutuyorum kendimi . Geçen ay stresten iki hafta geç geldi kafayı yiyecektim iki güne bir test yapıyordum
Kevserumit boymomyz benimde eşim ve oğlum aynı şekilde. Dua ediyor çocuğum kardeşim olsun diye . Çok sevinmişti kardeşi olacağını öğrendiğinde 😪
boymomyz Kevserumit Ah canım bak bi evladın var yine olur canını sıkma . Oğluşuna bi kardeş gelir ❤️ Kafaya takıncada olmuyor . Cuma olmam gerek ve ağrı çekiyorum bende kesin olcam gibi içimde benimde umut kalmadı bu ay
kalbiminpariltisi 1ciftyesilgoz Benım de bat 24 hiçbir belirti yok ama adet gecikmeden belirti yaşamak bana psikolojik geliyor. Geçen ay çok akıntım vardı gebe değildim bu ay o da yok sadece çok uyku isteği var ama buna da belirti diyemeyiz. 24 üne kadar beklicem test yapmamaya karar verdim bakalım hayırlısı olsun inşallah ikimiz de gebeyizdir 😍
1ciftyesilgoz kalbiminpariltisi benim korunmayı bıraktığımdan beri ara ara akıntım oldu her ay zaten ama bu ay çok öok farklı bir anda içimden pıhtı gibi söküldü afedersin. Şok oldum. Ya da gebelikle ilgisi yok iltahap da olabilir bilmiyorum yaşayıp göreceğiz . Başka bir belirtim yok zaten. Amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
kalbiminpariltisi 1ciftyesilgoz inşallah hamilesinizdir. Ben iki kere gebe kaldım ikisinde de hiçbir belirti yaşamadım adet geçtikten bir iki hafta sonra belirtiler başladı hakkımızda en güzeli olsun inşallah
1ciftyesilgoz kalbiminpariltisi teşekkür ederim canım amin inşallah, senin iki gebeliğin de sağlıklı mı tamamlandı?
cansinan kızlar merhaba benım adetim 4 gün gecıktı evde test yapıyorum negatıf 3 gün önce kan tahlili versım betea 13 çıktı bugün verdim 36 çıktı ama dündendr kahvrengi pembemsi akıntım var sırt ve bel ağrim çok fazla sizce geblik var mi
kalbiminpariltisi cansinan artış çok az sanırım kimyasal gebelik. Yakında adet olabilirsiniz. Ama inşallah düzenli bir artış olur gebeliğiniz sağlıkla ilerler
boymomyz Kevserumit Tekrar test yaptın mı canım ? Benim yarın günüm ama bende belirti yok olcam diye bütün evi temizledim 😅