boymomyz ben 7 senedir korunuyordum 1 tane oğlum var 8 yaşında başka çocuk düşüncesi korkutuyordu beni ilk 4 ayim zehir gibi geçmişti benimde sürekli bulantı, istifra daha yeni evliyiz ama eşimden bile tiksinmistim😅 hamilelikte 30 kilo almistim lohusa depresyonuna da girdim tamam dedim artık çocuk mocuk yok 😁 ama komşumuzun küçük çocuğu olduğunda oglumun onu sevmesi ilgilenmesi vs kafamı karıştırmaya baslamisti dedim 1 sene daha düzenimi oturtayim kendimi hazırlayayım 30 a kadar yaparim belki diye ama Allahın bizimle ilgili planları olduğunu unuttum tabi. Korunurken hamile kaldığımı öğrendim ben soka girdim testi bile yok canım ya deyip yapmistim geç ogrendigim için 1 hafta içinde bulantilar halsizlik tiksinme hepsi başladı eşim, oğlum ve annem hep yardım ettiler kendimi bebeğime odaklamistim artık isim bile düşünüyorduk ama nasip olmadı içimde hep bi kuşku vardı ultrasona hep soru işaretiyle girdim ve rabbimin beni hazirladigini anladim doktorun sözleri hala beynimde yankilaniyor demem o ki eğer o bebek olacaksa , dünyaya gelmek için yola çıkacaksa ve nefes almayı Rabbım ona nasip edecekse önünde hiçbir engel tanımıyor o küçücük beden ama sana imtihansa Rabbım beterinden korusun olacaksa oluyor. Allah herseyin hayırlısını nasip eylesin hepimize . Simdiki duam hayirli zamanda , hayırlısıyla , sağlıkla gelsin oluyor. Allah büyük nefes aldıkça hep bir umut var olacak …🕊