rkyycbnn Meelikeeeee 35+1 olduk zor geçiyor sıcak bi yandan agırlastık iyice rahat yatamıyorum kaburgalarım resmen batıyo
Bebekgeliyoorr Meelikeeeee 35+3 olduk tuvalet ve koltuk arasında gidip geliyoruz 😂 Benim yatmamı ve uyumamı istemeyen bir kızım olduğu için günlerim oturup masterchef izleyerek geçiyor ancak 😄
Obirgebe Meelikeeeee 35 den selamlarrr 🙋🏼♀️ Bol sırt ağrılı bi gün enerjik ertesi gün halsiz günlerden merhaba 😅😅
Meelikeeeee Bebekgeliyoorr tuvalete kalkarken zorluyor beni de 2 gündür, gaz sancısı eşliğinde bi anda kasılıp olduğum yerde kalıyorum bi süre. 34+5 olduk.
Aysegulldur12 Bebekgeliyoorr Günümüz aynı mahvediyor beni bebiş 10 dk da bi lavaboda buluyorum kendimi ne olacak halimiz 😃😃
Mzyyn1903 Durmuyor içerde çok hareketli normalde tam diyorum biraz yürüyüş yapim kaskatı kesiliyor hemen öne geliyor yürütmüyor beni kendi hareket etsin diye ben hareketsiz kalim istiyor 😂
Beocrea Sağ kalçamın ağrısından doğru dürüst hareket edemiyorum ben (35+3). Bir haftadır devam ediyor 🥺
3prens71 Meelikeeeee 35+1 den seslenıyorum zor gecıyor maalesef sıcaklar zorluyor yerı daraldı hareket ederken derımı yırtacak derecede acıtıyor neyse artık 3 hftamız kaldı☺️Saglıkla gelsın ınş tüm bebışler
3prens71 Meelikeeeee sankı ayakları alttan tutup ceksem gelecek gbı ara sıra bıcak saplanıyor gbı agrı oluyor nst sancı flan cıkmadı galıba yalancı kasılmalar