Selamlar 21+5teyim ve hâlâ alışveriş yapmaya baslamadim erken mi sizce yoksa başlamalı mıyım artık ?
Bi fikir verin annişler ❤
yarennn bence başla yavaştan ilerleyen zamanlar zorlanıyosun çabuk yoruluyosun karnın daha buyuk oluyor ben 16.haftada baslamistim
yarennn bence baslayabilirsin birden almakta zor oluyor. Ben sonraya birakmistim gelisiguzel aliniyor. Birde maddi olarak hepsini aradan cikarmakta zorlayabiliyor. Yavas yavas kullanimlarini ihtiyaclarini arastirarak alabilirsin. Aceleye gelmez 😊zaten 32 den snra agirlasiyosun bel ve sirt agrilarim oluyo disari cikmak zorlasiyor 🤷🏻♀️
yarennn ben 24 haftaligim anca uc dort zibin birde cinsiyeti kesin olunca bir elbise aldim 1 takim pijama aldim birde iki takim yelek takimi ördüm suanlik bu kadar yavas yavas alicam insallah
yarennn oo daha yolun yarısı asıl 27 veya 28 haftadan sonra agirlasiyorsun canim ilk zamanlad o 20li haftalarda gayet iyiydim ben 34+4 haftalık hamileyim yere egilmek cok zor gece uykusu yok tuvalet 10 dk bir bebek hareketleri cok kuvvetli ayaklarim ellerim sis herkesde ayni olcak diye bisey canim ama ana bence yavastan basla begendikte alirsin toplu almak birden elinden para cikmasi demek yavas yavas begendiklerinden al bi liste yap o sekilde ilerle bence sona dogdu birakma derim ben