Suan24 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim. Hamile olduğumu öğrendim ve şikayetlerim başladı. 3 hafta boyunca 3gunde bir en fazla serum yemeye acile gidiyordum. Sonra 2 gün yattım ozelde damardan mama takviyesi başladılar bana. Ama kusmalarim hiç bir sekilde geçmedi. Calisiyordum isimden ayrılmak zorunda kaldım. Sonra acil başka devlet Hastanesi’ne sevkedildim hayatı riskim başladı cunku artık vücudumda yağ kalmamış kastan eriyormusum. 15 gün hastanede yattım. Çok çok zordu benim için 10 kilo verdim ama kastan gittiği için ayakta duramiyor yerimden kalkıp gözümü acamiyordum. Sonra durumum kotuye gdiince eve gönderdiler evde toparlarsin belki diye. Bu arada şu dahi icemiyor hiçbir şey mideme görmüyordum evde biraz baslamistim birkaç şey yemeye sonraa birden kabızlık ve basur başladı. 1 hafta içinde makatim yırtılmış acil ameliyata alındım. 3ayliktim bu süreçte. Şuan yemeklerden sonra sakız cigniyorum daha iyim. Ama birsuru ilaç kullanıyorum bağışıklığın çok düşük olduğu içinde hemen yoruluyorum ama bin şükür bu günlerime. Rabbim yardımcısı olsun ikiz gebe olanların. Bu arada 3.gebeligim bu ilk 2sinde olurdu bulantım kusma ama bukadar değildi