ErvaVeBebegi Bu aralar cok yiyom sizlerde de öyle oluyormu? Tabi ondan sonra kendimi kötü hissetmiyor degilim 😂
Burcum ErvaVeBebegi sebzeli, zeytinyağlı falan yerseniz çokta kilo aldırmaz aslında.😊 bende çok yiyorum makarna çok rahatlatıyor beni
Elfibrhm2609 ErvaVeBebegi ben tiksindim makarnadan🤷♀️hiç yiyemiyorum hamileliğim de 31 haftalığız şuanda🌸
Alinmavi ErvaVeBebegi cok iyi anliyorum sizi hicbir sey yiyemezken bile oyle guzel severek yiyorum ki muhtesem gercekten iyi ki makarna var. Diger ogunleri dengeleyip fazla kilo almamaya calismak lazim.
YagmurAnnesi Sadece makarna olsa daha ne 😂 Doymuyorum ki 12+5 iz 🙈 ha bre yemek canim istiyor. Ama en çokta salataa 😍😍
Meryemak 11+1 haftalığım hiç birşeyden tiksinmedik herşeyi yiyorum özellikle çiğ köfte inşallah çok kilo almam 😂🤰🏼
Selinsevener Bence yememk için gayret gösterin 🙈yoksa sonradan piiman olursunuz başından tedbir her zaman iyidir
Esranur Haftamdayim daha bugun adam akilli yemek yedim evimi temizledim cok sukur 12haftada yemek yiyebilmek ne guzel bulantilardan daha bugun gozum acildi yinede saatim saatimi tutmuyor 😕
ErvaVeBebegi Esranur canim benimde cok bulantilarim ve istifsrlarim oldu ama sok 1 haftafir iyiyim cok sükür yine bulantilarim var ama istifarlar bitti 😍 12+3 haftaligiz
Ebi Esranur aynen 14.haftadayım kahvaltı nasıl bişeydi bugün hatırladım yinede bulantı giriyo arada umarım geçer çok zor gerçekten
Aybikeee Benimde nooddle ile başım dertte hergun yemek istiyorum korkuyorum hazır sonuçta 3dk makarnalar var ya 😔9haftaligim
ErvaVeBebegi Aybikeee onu bende bi iki kere yedim sonra bende kötü hissettim kendimi hazir diye 😖 yemiyom ondan daha
Ebi Aybikeee çin tuzu var onlarda soslu olanları yeme sakın bende hastasıydım hamilelikten sonra yiyemedim dolabımda bekliyo öylece 🙈
Ilaydamuslu Aybikeee valla ben dayanamayıp yiyorum arada kuzum ya bitek oda olsa iyi herşeyi yiyorum zararlı olan herşeyi canım çekiyor resmen 😂 ye gitsin
Aybikeee Aşırı istiyor canim😔 yemicem artık şartladim kendimi ama makarna tost sandivic türü şeyler yemek istiyorum hep öyle doyuyorum 🙁
NesrinGnerYlmaz Aybikeee bende acayip tost manyagı oldum. 20. Haftadayız her öğün yapıyorum elimde değil 🙂 ama bebişlerimiz çok şükür büyümüş normal kilodalar bir sıkıntımız yok