hujhemayl benimde yanımda kimse yoktu iki tarafta başka şehirde. Eşiminde öyle bi durumda gelmesi en az 1. 1bçk saatti. Çok kafaya takıyordum nasıl olacak diye. Kimse gelip yanında olalım da demedi, açıkcası öyle bi teklif olmadığı için bende söylemediö hiç. 40.haftada rutin kontrolde su sınırda diye yatış verdi. 3 gün hastanede yattım. Kimseye demedim hastanedeyim diye. Eşim iş çıkışlarında uğradı. Hastanedeyken nişanım geldi çıkartıcakları gün. Suni teklif etti kabul ettim. Eşime haber verdim geldi çantayla. Bennhaber vereyim mi dedi. Dedim hemen doğurucam diye bişey yok boşver haber verme falan. 😄 O genede dayanamamış kaynanamı aramış. Kaynanam hemen hazırlanıp çıkmş yola. Anneme de söylemiş mesela annem gelmedi. Kaynanam gelicek diye….. Ben doğurdum kmse yok diye 1 saat kadar doğumhanede kaldım. Eşim tutamamış bebeği diye benim biraz kendime gelmemi beklediler. O sırada emzirdim ten teması falan😍🤣 sonra kaynanam grldi odaua geçtik. 5 gün bizmle kaldı. O gitti annem geldi oda 6 gün kaldı gitti sonra hep kendimdim. Hastanede Allah razı olsun diğer refakatçiler çok destek oldular kmsem olmadığı için. Bişeye ihtiyacım olsa ben demeden alıp getirdiler. Hala dua ederim onlara.normal doğumda kendin başedersin o kesin. Amaaaa sezaryense biraz Zor. Yani 8 saat yatıyorsun kalkamıyorsun. Bebeği vermesi lazım birinin Devlette erkek refakatçi yok. Benim ilki normal di. İkinci sezaryen. 2. Doğumda annem yanımdaydı. Riskli gebeydim çünkü. 36.haftada doğuö yaptm. Olmasa da olurdu dedirtti ama. Yani eşin eğer becerebilirse kimsenin gelip gölge etmesine gerek yok. Sezaryen olduğum halde banyosubu giydirmesini bezini ilk gündeb annem yapmadı hep bana bıraktı. Eşim daha destekti.)