kizilimmsi Tugbashn benim küçük hanım erken gelip bu sıcaklarda ne yapicam anam taşısın beni der gibi 😄 pazartesi bir kontrole gideceğim artık bakalım doktor bekletecek mi yoksa suni veya sezeryan neler gelecek başıma merak ediyorum.
Tugbashn kizilimmsi bizim hanimda dogum kànalina tam yerlesmemis 41+3 e kadar gelmezse suni ile baslatiriz dedi insallh keyifleri yeterde kendiliginden gelirler😊
MeriHera Gunel03 napalm işte analık olacak bunlar ama üzülme çatlak tedavisi yaptırısın olmadı kalıcı makyajla renk eşitlersin üzülme teknoloji her gün ilerliyor kim bilir daha neler çıkacak
Gunel03 MeriHera Orası öyle de insan yine de kötü oluyo bu kadar korkunç bir vücut olur mu ya😬of Artık çocuğumuz için napalım
kizilimmsi Tugbashn geç olsun güç olmasın diyelim 😅 hayırlı doğumlar dilerim. Allah bir ayazda dogurmayi nasip etsin 😇
Melekannesi42 Yagmur0509 yaa son adet tarihiniz 12 Mart mı 💗💗 aynıyız neyiniz olcak bugün 22+5im ben detaylıya girdim
Betulyesilts Gunel03 son günler 23-25 i gibi aliriz dedi doktorumuz bakalim carsamba gunu belli olacak net günümüz 😍