Meshra_15 Gunel03 ya evet hepinizin dualarıni bekliyorum Rabbim hepimizw sqglikli kolay doğum nasip etsin sağlıklı evlatlar dünya ya getirelim🥰
Damla1995 Gunel03 normal dogum bekledigimiz icn belli olmuyor.ilk oglumu 39 hftada dogurmusdum. Ikinci oglumuda 41 hafta da 🙈 bakalim kız ne zaman digucak 3 kasım yaziyo ama hic belli olmaz gec veya erken 🥰
MeriHera Gunel03 normal doğum olduğu için belli değil programa göre ise 11 gün var. Bugün kontrole gittim hiç gelmeye niyeti yok inşallah 11 gün beklemem erken gelsin azıcık ya valla artık ortadan ikiye çatlayacağın
MeriHera Gunel03 yok kız ben gerçekten çatlayacağın böyle giderse, karnım çatladı yetmez gibi yanlara doğru gidiyor çatlaklar, doğmazsa daha kilo alacak alırsa ben daha çok çatlayacağım 🤦♀️😄
Gunel03 MeriHera Benimki gibi kötü olamaz emin ola bilirsin Aynada iğreniyorum kendimden🤢bundan oyanası olamaz yani senden de kötü durumdayım Bizde genetik bu arada ayaklarım tam bir rezil görüntü içerisinde
MeriHera Gunel03 napalm işte analık olacak bunlar ama üzülme çatlak tedavisi yaptırısın olmadı kalıcı makyajla renk eşitlersin üzülme teknoloji her gün ilerliyor kim bilir daha neler çıkacak