Sehrbnon122 Elaa-12 yok canım yaa aramadım sen atarmısın rica etsem bi konuşsan sorsan baja bilgi versen
Sehrbnon122 aslansmommm kuzum doktorum perinatoloji de erken dogum riski varmı yokmu falan ona bakıcaksın o sırada bebeklere de bak dedi yani açıkçası en cok erken dogum riskim var mı yokmu onu merak ediyorum bi sorun varmı ondan
Elaa-12 Sehrbnon122 doktor yönlendiriyor. Aciliyeti sen ya da doktorun belirtirseniz gün içinde de muayene olabilirsin. Sana birkaç gün sonraya randevu da verebilirler . Bu arada Emre ekmekçi Nevhospital e geçmiş . Ben de şimdi öğrendim. Devlet hastanesine başka perinatolog gelmiş
Gizyy Elaa-12 Şinasi hoca devlette galiba. Sadece haftasonları özel klinikte bakıyor diye biliyorum. Benim doktorumda ona yonlendirmisti ama ben yorumlara falan bakarak emre hocada yaptırmıştım detaylı ultrasonu
Elaa-12 Gizyy o zaman nevhospital e gittiniz. Ücreti ne kadardı ? Ve normal muayeneye de bakıyor mu Emre hoca ?
Gizyy Elaa-12 evet evet nev hospitale gittim. 500 lira detaylı muayene ücreti verdik. Normal muayene de yapıyor. Normal muayene ucretiyle detaylı ücreti arasında bi fark yok bildiğim kadarıyla. Biz sadece detaylı ultrason için ona gittik normalde Kadir Yaman takipliyim
merveiyd Gizyy Merhabalar Emre beyden randevu alacağım ben de detaylı ultrason için, ancak nereden alacağımı bulamadım, nev hospital’ı arayarak mı randevu alıyorsunuz?