Fatma4495 35+3 bizde .Şuan bunu okurken bile beni eziyor sanki sevgili oğlum içten 😂 gece gündüz benimkide hiç uyumuyor bu da zor
Metehan_Acelya Fatma4495 ilk gebeliğim de oğlumda bende öyleydim hiç uyutmazdı hareketliydi. Ama bu çok farklı gün içinde 3 5 kez ancak hissediyorum hareketlerini
Elvanguzel Metehan_Acelya 35+0 olduk bugün bizde 1 haftadır neredeyse aşırı azalma var bazen hissetmiyorum ama soluma yatıp dinliyorum yinede hareket azda olsa ediyor doktorum normal dedi yeri daraldığı için arada hiç hissetmezsem sağlık ocağına gidip kalp atışlarına bakıyoruz çok şükür normal 🙏🌹
Metehan_Acelya Elvanguzel çok şükür canım sağlıkla doğsunlar inşallah. Yerleri daralınca böyle oluyor demek ki
Aminenin_annesi Metehan_Acelya 36+3 üm ben de kıpırtı seklinde hissediyorum daha cok hıçkırik ama sonuçta hissediyoruz her bebek farklidir bir sorun yoktur merak etme.
Metehan_Acelya Aminenin_annesi inşallah canım bende öyle kıpırtı şeklinde az da olsa hissediyorum ama sayısı çok az
Metehan_Acelya Happysvv canım bi kaç kez girdim nst ultrason a kalp atışları falan normal dedi gönderdi
Umran__37 Metehan_Acelya 35 haftamda bende hareketsizlikten hastaneye gittim megerse prenses skismis 🤣🤣🤣 doktor oynatmisto skistigi yerden 🤣🤣🤣
Metehan_Acelya Umran__37 ayy öyle bir şey oluyor mu canım. Doktor bana çikolata ye elinle sars biraz dedi. Tepkisini ölç dedi
Emirela0206 Metehan_Acelya Her bebek bir olmuyor ben de şu an 32. haftamdayım hareketleri azaldı ama yerinin daralmasına bağlıyorum bence endişe etmeyin zaten 30. haftadan sonra bebek daha çok uyumayı tercih ediyor muş
Umran__37 Metehan_Acelya ben hepsini yapmistm tatli yiyip soluma yattim ama yok anam hareket etmedi bende korkup gittim ultrasyonla bakto sksmis dedi 🤣🤣 biseyler yapti kendine geldi 🤣🤣
Metehan_Acelya Umran__37 aynen ya çikolata falan hep yedim soluma yattım sağıma yattım ama yok hareketleri artmadı