Minik1Civciv canım benim hesabıma göre bebek 7 haftalıktı doktora gittim kese büyümüştü ama bebek görünmedi alttan bakalım mı bi zararı yok olsa seni riske atmam dedi bende kabul ettim aklımda soru işareti kalana kadar bakalım dedim bi baktık hem bebek hem kalp atışı doktor dedi bak vajinal ultrason la ne kadar net eve gitsen 1 hafta kara kara düşünecektin ve 6+2 çöktü küçük olduğu içinde göremedik göbekten cumartesi kontrol süresi içerisinde olduğum için gel o zaman göbekten tekrar bakalım dedi içini ferah tut Allah’ın izniyle bişey olmaz bence vajinal ultrason dan da korkma çok şükür bende hiçbiriyle olmadı bir bebek düşünceler bazı şeyler sebeb olur Allah’a İnan vereninde alanında o olduğunun teslimiyetine var benimde 2 kaybım var ve 4 yılı geçti evleneli önceden muah elere giderken çok korkardım şuan allahım sana emanet diyorum verende sensin alanda diyip muayeneye gidiyorum çok şükür gönlüm ne kadar ferah sa o kadar iyi haber alırsın biraz uzun oldu hakkını helal et içini ferah tut inşallah en yakın zamanda sende göreceksin bebişini🌸