Ilahem Mrba arkadaslar sata gore .6+2 gebelikde doktora gitdim.kese gozukdu bebek gozukmedi.doktor kesen 5+5e uyumlu dedi.simdi ben kac haftalik hamileyim?5+5 haftalik hamilelikse eyer bebeyin gozukmemisi nomralmi?
strawbery Ilahem canim bir hafta onden bir hafta geriden gelebilyor ilk aylardan sonra zaten yakaliyor haftasini sen yine kendi haftana gore haraket et o bi bakmiissin onden bile gidiyo bunlar normal ilk aylarda
mor_menekse Ilahem canım ilk haftalarda 1 hafta geri çıkabiliyor. Şuan ultrasona göre ilerle. 13_14 haftalarda haftasıyla esitleniyor. Ben de öyle olmuştu normal yani
A_syma Ilahem 6+2 yi takip edeceksiniz. Ultrason ileri yada geri az farkla degiskenlik gosterebilir. 5+5 dede gozukmeme olabilir. Erken henuz.
Beyza038 Benimkide öyle sata göre 7 haftaligim usg ye göre 6 bir sonraki kontrolde de sat dan az çıkarsa usg ye göre kabul edicem
Beyza038 Ilahem sata göre 7 ama usg de 6 haftalikmis dün karından baktı göremedi alttan baktı gördü kalp atışı da dahil
dyt-tugce 5+5 te bizim de sadece kese görünmüştü. 1 hafta sonra kalp atışı duymuştuk. Endişelenmeyin inşallah haftaya duyarsınız🥰🙏🏻
Ilahem dyt-tugce 5+5de bebeyin gorunemiyne endiseleniyorumda en cokda 6+2ken neden 5+5 olduguna endiseleniyorum.simdi ben usg deyerlerine goremi hesablayim hamilelik tarihimi yoksa sata goremi?
Beyza038 Ilahem bebeği de göremedi o yüzden alttan baktı boş gebelik olabilir diye şükür bebeği gördük hatta pıt pıt hareket ediyordu o da kalp atisi dedi
Minik1Civciv Kızlar bana da boş gebelik dendi ama herhangi kanama yok sadece iki üç damla kahverengi leke geldi 5+5 doktor dedi kesen yavaş büyüyor 5+2 de 7,40 3 gün sonra 5+5 de 10 cm olmuş yavaş büyüyor 12 olması gerekiyor dedi boş gebelik olabilir dedi korkuyorum lekelenmem ağrım falan yok ama sizce bebeği görür müyüm yoksa boş gebelik olabilir mi Betam bugün 9837 çıktı kızlar dyt-tugce Beyza038 Ilahem
dyt-tugce Ilahem bence sata göre olan doğrudur şu an, o yüzden birkaç gün daha sabredin kalbi atacaktır🙏🏻
Beyza038 Minik1Civciv Çok kişiye öyle deniliyor sonra bebek gorunuyor birkaç gün sonra sizdede bebek görünür inşallah canınızı sıkmayın bendede gözükmedi alttan bakınca gördü size alttan bakmadimi
dyt-tugce Minik1Civciv 6.haftadan önce kalp atışı duyulmuyır zaten, neden direkt boş gebelik demiş doktor anlayamadım, bence birkaç gün sonra tekrar gidin umarım atar kalbi minişin🙏🏻