Umran__37 Kizlar 36+5 afedersiniz ama felaket ishal oldum ve karnimin icinde cok degisik sesler geliyolar. Basina gelen var mi?
saresk Umran__37 benim 2 hafta önce başıma geldi. Günde kaç kere çıktığımı hatırlamıyorum. Banyoya kamp kurasım gelmişti. Hafta olarak daha 32-33’te olduğum için doktor muz ye ve bol sıvı tüket dedi bana. Öyle yaptım 3. gün düzeldim. Şuanda 36+6’yım çok şükür normal çıkıyorum. Sizde doktorunuza danışarak bol su ve muz yerseniz düzelir inşallah
Moonlight38 Umran__37 Geceyi tuvalette geçirdim, tüm belirtilerim mide üşütmesine işaret ediyor. Gece boyunca kramp, gaz sancısı çektim, sonrasında ishal olup tuvalette sabahladım. Sizi çok iyi anlıyorum, Rabbim hepimize şifa versin inşallah
Annebebek34 Aynısını 3-4gün önce yaşadım doktor salgın olduğunu söyledi ayrıca kanımda enfeksiyon varmış onada bağladı sarı leblebi tüket bide bi çay kaşığı türk kahvesini yutmaya çalış eğer geçmezse doktora gidin bana bi toz verdi probiyotikmiş ve 3kullanımda geçti
Umran__37 Annebebek34 kan degerlerimde bi sknti yok allaha sukur ama kahve yedim muz yedim gevirebilecek seyler yedim ama yok
saresk Umran__37 çok haklısınız valla, bende öyleydim işte, çok geçmiş olsun. 😅 Ama bir doktora gitmenizde yada doktorla konuşmanızda fayda var. Ben ishal’inde doğum başlangıcı olduğunu duymuştum. Ne olur ne olmaz en azından kafanız rahat olur
Umran__37 saresk haftaya nasil dogum yapucam belli olucak zaten benim aklimada geldi biraz daha bekliycem gecmezse gidicem. Tesekkur ederim 🥰🥰
fulyaablaoluyor Moonlight38 ayy ayni ben ya şimdide o kadar yorgunum ki yurumeyi birak oturuken pozizyon degismeye bile halim yok
Moonlight38 fulyaablaoluyor Bol sıvı tüketip, muz, haşlanmış patates ve leblebi tüket canım. Saydıklarım ishale iyi geliyor, özellikle beyaz leblebi mide asidini de alıyor. Çok geçmiş olsun.
Busradgn Ya ne kadar doğru bilmiyorum ama gebeliğin son haftalarında ishal olmak vücudun kendini doğuma hazırladığının bir belirtisiymiş bi yerde okumuştum.
Umran__37 Busradgn ayni seyi bende okudum burdaki postlarda da gormustum ama bu kadarida fazla geliyo insani bitkin dusuruyo 🤣
Busradgn Umran__37 vallahi ben de 36+4′teyim ama sanırım bizim oğluşun geleceği yok çünkü affedersin kabızlıktan ölüyorum 😭😭
Umran__37 Busradgn sen kabizliktan biz ishalden dertliyiz bende dogurmak istiyorum bebegimin gelisimi hep 2 hafta onden gidiyo