mercimekmi kızlar 3. trimester dönem nasıl gidiyor beni neler bekliyor yine heyecan bastı uykularım kaçıyor
Eminasmom mercimekmi Valla benim hiç halim olmuyor bir kızım var onunla bile bazen ilgilenemiyorum babası artık ilgileniyor sabrım olmuyor nedense bu hamileliğim bir değişik oldu halsizlik var birsey yemek ve yapmak istemiyorum uykum çok geliyor ama uyuyamıyorum nefes alamıyorum sinirli oluyorum durduk yere resmen bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayım patlayacak bomba gibiyim 😂😂😂
Tugce3441 mercimekmi vajınada baskı bacak krampları miğde yanması sağ sola döneme uykusuzluk tuvalet isteği aklıma gelmeyen bır sürü şey 😻
Melismelo Catı ağrılarım cok fena artı, yürümekde zorluk cekiyorum karnım aşırı şişdi, sıcaklar cok bunaltıyor, ayaklarım sürekli şiş😢, tansiyon düşmezi, baş dönme ve arada bulantı başladı bende
winterwitch Melismelo ben 36. Haftamdayım sizin gibiyim habire uyuyorum anca uyuyunca rahat ediyorum🤣🤣
mercimekmi Eminasmom sıcakların etkisiyle de olabilir sanırım inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Denizdnz123 mercimekmi ayaklarım şiş çok berbat bir durum bide uykunun arasında gerneşince bacak kaslarıma kramp giriyor o hele daha kötü geç uyuyorum bebiş tekme atıp duruyor başkada öyle sorunum yok şükür
mercimekmi Denizdnz123 ben de yatakta çok geriniyorum bebeğe zararı yoktur inşallah bide bebiş tekmeleri bazen hoşuma gidiyor. ödem için içebilecebileceğimiz çaylar yok mu acaba
Sinemm88 Yeni girdim bende ama heyecan yok 😂 ablamda hamile o 8 aylık az cok tahmin edebiliyorum başıma gelecekleri.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Minigim38 mercimekmi ayyy bende bugün 3. Trimestere girdim kaldı 84 gün bel bacak kasık ağrılarım var bunlar dışında neler bekliyor acaba beni merak ediyorum 😊🤗
Aloneanqel mercimekmi duş almaya vaktim yok sürekli 18 aylık kızım rahat bırakmıyor birde ayaklarım üşüyor gövdem yanıyor benim Ya neden ki
tatliiannnee mercimekmi ahahahha ha valla ahh bi bilsem kesin bende müracat ederdim 35ınxı haftada yım zorluyor artık az kaldı tabi 🤣🤣🤣