heyecanliana93 Diylia Bazı devletten farkı yokmuş bebeğiniz şuan sağ salim kucağınızdaysa diğerleri geçmiş gitmiş
Diylia Mrysmg şuan bebeğim 3.ayına girmek üzere.Süt ne çok iyi ne çok az.Dogdugu gibi küveze girmedi ama birkaç gün sonra ağır sarılıktan bir gün yatmıştı.Geçti o günler çok şükür ama lohusa psikolojisi ile hepsi üst üste gelince çok ağır oluyor
Mrysmg Diylia tabi herkesin süreci ayrı zor benimde aynı şekilde hamilelikten doguma her seyim inanilmaz zor geçmişti ama olumlu karşıladım yasadigim seyi çünkü insan bir kere sıkıntıya girince çıkamıyor bende iyice dibi görürdüm o yüzden sabirla devam ettim hamilelik surecimde cok sıkıntılar yasadim ailemden de yanima gelecek mesafede kimse yoktu hep yalnızdım dogumumda annem olsun cok isterdim ama oda olmadi dogumdan once hastanede yattım refakatcim yoktu serum takiliydi hep sondami bosaltacak biri yoktu hep serumu cikarttiriyordum hemsirelere hemsirelerle sirf bu yuzden tartışmisligim var ve daha nice seyler agrilar sancilar maddi manevi sıkıntılar anlatsam saymakla bitmez inan. Dogumdan sonra yine yalnizdim ufacik prematüre bebegimle. 2 bucuj kilo bebek 0 tecrübe yeni duzene ve bebege alismak desen ev isleri vs yani saymakla bitmez ama hepsini gecirdim 2. Ayimiza giricez 1 kez dusunu esimin annesi aldırdı gerisi hep bende ona da eve de esime de yetisiyorum. Sabırlı ol akisa bırak kendini olacak seylerin önüne zaten gecemeyiz. Sütün vardir yarin olmaz veya bugun azdir yarin cogalir Allah bilir sen sadece olumlu karsilamaya bak yasadiklarini. Beyninde şöyle bi sindir benim duzenim artik bu sekilde bende bu duzene uyum saglayacagim de kendine yaparsin her sey gelir gecer hayatta unutma bir tek ölüme çare yok. Psikolojini iyi tutmaya bak o gitti mi toparlamasi cok zor
SutlacimiYedimmiBen Diylia geçmiş olsun evet devlet hastanesi olsa ve emziremediginizi görseler yardimci olurlardı veyahut mama verirlerdi
Rabia-a Ben henüz yeni hamileyim ve en büyük korkum bu. Yaşadığımız şehirde yeniyiz ve ilk bebeğimiz. Hangi hastane iyi olur, hangi doktor ilgilidir diye düşünmekten bir hâl oluyorum şimdiden. Çok çok geçmiş olsun
Se19 Diylia özel hastanede bebek maması nasıl olmaz yaa hayret bir şey…. Bence gayet isim verin etiketleyin her yere de yazın