Cagmer gizemkaban 21 de hissettim eşim görevde görüntülü konuşuyorduk birden hissettim ve çok tuhaf bir duyguydu ve babasıyla görüntülü konuşurken denk gelmesi de ayrı bir mutluluktu sanki hissetti 🥰
bsra-25 gizemkaban ben ilk 19 da hissetmiştim şimdi 21+2 yim benimde dışarıdan bakınca seyirme gibi belli oluyor
1prensannesi__ Prensesbii15 Gebelikten gebeliğe değişiyor canım kimi daha erken kimi daha geç hissediyor
Cagmer gizemkaban şu an yıllık izinde yanımda dün hissetti. Biri elini koyunca hareketi kesiyor ya. Neden acaba 😂
gizemkaban 06nurrrr büyük ihtimalle hareket ediyordur sen hissetmiyorsundur canım yakında hissedersin değişiyor kişiden kişiye ❤️
06nurrrr gizemkaban hareketli zaten maşşallah doktorum öyle dedi hareketli dedi çok şükür ama ben hissetmiyorum inşallah en yakın zamanda hissederim♥️♥️
gizemkaban Cagmer ahahaha evet benimki de öyle yapıyor eşim diyor ki bana garezi var seni seviyor bitek 😂
OksijenliSu gizemkaban ilk hamilelikte 17.haftada hissetmiştim. Şimdiki bebeğimi ise 15.haftanın sonlarına doğru hissettim. Şuan 28+0ız. 😅
Elisamommmmm gizemkaban ilk 16 haftada hissettim😂 şuan 28 haftalık ve ne zaman tekme atacagini kaydığını falan hep hissediyorum 😂
neslii_n Aysegul-duzgun tatlım ben ne söylesem de sen inanmak istediğin şeye inanmışsın zaten. Biraz ilim biraz bilim diyor ve susuyorum :))
Ravza11 drmfk ayy hocam hoşgeldiniz çok sevindim bu uygulamadada olduğunuza her yerden takipteyim bu ay eş paketi ile başlıyorum hocam eşimde sperm ve ileri hareketlilik az umudumuz varmı