Ceylanceylin Rukiye24 canım ilk solda hissettim sanki içten karnımı biri gıdıklıyo gbydi sonra sağa sola kaydı o hareket gaz mı acaba dedim ama o değil 🤗
Ceren_Guney1 gizemkaban bende 17-18. Haftalarda hissettim şimdi 34+3 olduk inanılmaz can acıtıcı tekmeler yiyorum birde hıçkırığı var bebişin onu da sevmiyor o zaman kızıp daha sert vuruyor 😂😂😝😍🌸
Denizdnz123 gizemkaban 20. Haftada hissettim ama böyle hıçkırıyomuş gibiydi şimdi 29.haftadayım maşallah tekmikte atıyor karnımın içinde yüzme de öğreniyor. 🤣
Seyma0323 Dmrcsnm canım hiç kafaya takma bende 21 haftalarda çok hafif damar atar gibi hissettim.. şu an 22+4 ve hala aynı şekil yani tekme tokat hissetmiyorum 😁
neslii_n Aysegul-duzgun sizin bebek diye hissettiğiniz bağırsak sekmesi ve tamamen metabolizma ile ilgili. Bunu Prof dr sorsanız size güler cidden. Eli ayağı kolu yok daha cenin taslak halinde
Yagmurrr98 Aysegul-duzgun İmkansız 10 haftalık bebek daha kendi minnacık damar atmasını hissetmiş olabilirsin benceeee
Muallimelif gizemkaban 17.haftada tek tük hissetmeye başlamıştım, zamanla iyice tekmeleri vs hissediliyor 😁
06nurrrr Muallimelif ben 18e giricem kızımda tık yok hâlâ ilk nasıl hissettiniz bu arada ben geçen karnımın sol tarafında içerden bişi attı pıt pıt diye sonra sancı girdi tabi omuydu acaba bebeğimin hareketi
Beyza038 Ilk gebegiligimde 17. De hissetmiştim gobegimin sol tarafında pıt pıt Bir sey vurdu sanki basta bana öyle geldi sanmistim ama devamı gelince anladim şimdi 2. Hamileligim 6. Haftadayım sabırla bekliyorum😊☺
Aysegul-duzgun neslii_n bağırsak sekmesi felan değil cnm benim bu 3.gebeligim gayet de kipirdiyor ki şuan 12haftam dayım hala hissediyorum özellikle sabah aciktigimda çok hissederim ve kumandayı karnıma koyduğunda çok güzel hareketi
Seevviilll neslii_n Size katiliyorum 10 haftalikken daha dogru düzgün bebek bile degil lütfen biraz ciddi olalim ilk defa Hamile olanlar tecrübesi olmayanlar yanlis ögrenmesin ilk gebelikte 16 haftadan önce hissetmek nerdeyse imkansiz 2 ci gebelikte Tabi daha erken hissediliyor ve yine genelde 13 haftadan sonra oluyor yine 10 haftalikken degil
seyma9188 gizemkaban 19.haftadayım 2 gün önce çok net hissettim hareketini ondan sonra bişey hissetmedim.Uyurken bişeyler yapıyorsa bilmiyorum 🤣
Deryaakan gizemkaban sormak istediğim bir konuydu , benim 2. gebeliğim bugün 21+3 üz ama hiç hareket hissetmiyorum. Göbeğim biraz kalındır yağlıdır yani ama sanki çok fazla oldu gibi , hissetmem gerekirdi bence
Gulkpsz 18+5 te hissetmeye başladım bugün 21 haftalık olduk. 2 gündür pek hissetmiyorum ama yoğunum ondan sanırım
neslii_n Gulkpsz bu haftalar da böyle canım. 1 gün hissediyorsun 2 gün yok. Düzensiz. 22’den sonra artık her gün hissedersin
neslii_n Aysegul-duzgun tatlım ben ne söylesem de sen inanmak istediğin şeye inanmışsın zaten. Biraz ilim biraz bilim diyor ve susuyorum :))
Su1993 Aysegul-duzgun arkadaş ilim ve bilimden bahsetmiş. bebeklerin anne karnında 7. Haftada hareketlenmeye başladığı bilim tarafından kabul edilirken onun gözünde sanırım bir durum ifade etmiyor. 12. Hafta her ne kadar erken olsa da ben mümkünlüğüne inanıyorum çünkü ben de 13. Haftada aç karna kasıklarımı yokladığımda şu an (24.haftadayım) hissettiğim tekmelerin çok daha basitini hissediyordum.
gizemkaban 06nurrrr büyük ihtimalle hareket ediyordur sen hissetmiyorsundur canım yakında hissedersin değişiyor kişiden kişiye ❤️