zeynepikra_61 Lahinnn Gecenki gittiğim de karından bakmıştı bu kez alttan baktı rahim uzunluğuna amin hepimize inşallah 🙏🏻
Dilara_97 zeynepikra_61 Kafanıza takmayın kötü düşünmeyin ikiz gebelikler hep sorunlu geçer diyorlar benim çok şükür çok güzel ve rahat geçti belkide en başından beri progestan kullandığım için bu şekilde oldu bilmiyorum ama ne bir düşük riski ne bir kanama nede ki erken doğum tehlikesi yaşamadım o yüzden rahat olun önemli olan düzenli kullanmak ve stres yapmamak herşey olacağına varır biliyorum çok zor ama rahat olun iyi düşünün ki iyi olsun
zeynepikra_61 Dilara_97 Stres yapmamaya çalışıyorum umarım en kısa zamanda düzene girer bu süreç 🤷🏻♀️ fitilin bir yan etkisi oluyor mu acaba ?
motherofcats ben gebeliğin başından beri kullanıyorum gebeliğimin başında 49 50 mm idi rahim ağzı 31 haftalık olduk hala 49 mm çok şükür ve kasılmalarım da devamlı oluyor kısalma olmadı şimdiye kadar progestan sayesinde diye düşünüyorum
zeynepikra_61 motherofcats Şuan için rahim agizliyla ilgili bir problem yok ama kasılmalar devam ederse olabilir de dedi umarım olmaz
gorkemcim zeynepikra_61 hamile kaldigimi ogrendikten sonra 8. Haftadan itibaren verdi doktorum su an 24+5im. 34e kadar devam edicez hamileligim suresince kullaniyor olucaz
gorkemcim zeynepikra_61 myomlarim var iki tane. Bebek yerlesirken hamileligimin ilk haftalarinda agrilarim olmustu onun icin baslamistik hala da kullaniyorum
gorkemcim zeynepikra_61 aslinda hap seklinde kullanildiginda halsizlik bulanti gibi etkileri oluyor yanlis bilmiyorsam ama fitil olarak kullanildiginda etkileri hic hissedilmiyor . 5bucuk aydir hemen hemen bir fiil her aksam kullaniyorum herhangi bir yan etki hissetmedim ama ilk hamile kaldigim haftalardaki myomlarimin yaptigi agri kasilma hic kalmadi
Dilara_97 zeynepikra_61 ben hiçbir yan etki yaşamadım dikkat etmen gereken kullanmadan önce ellerini yıkamak enfeksiyon oluşmasın diye sadece fitilin bir kısmı geri atılıyor akıntı gibi o rahatsız ediyor onun içinde günlük pet kullanıyorum ben
gorkemcim Dilara_97 zeynepikra_61 Evet ilacin fazla kismi camasirina geliyor beyaz puturlu bi sekilde korkmana gerek yok normal bisey . Sık sık camasir degistirebilirsin ya da gunluk ped kullanabilirsin
zeynepikra_61 gorkemcim suanlik benim de bir yan etkisi yok 🙏🏻 umarım kasılmalar için de iyi gelir 🤲🏻
TeoMom zeynepikra_61 Haftadan beri sabah akşam kullanıyorum canım şu anlık rahim azğı uzunluğu iyi gidiyor 21+4 üm herhalde doğuma kadar kullanırım
gorkemcim zeynepikra_61 Belki ileriki donemlerinizde baslar doktorunuz magnezyuma . Ben de kullaniyorum magnezyum