Tugbashn tazebiranne_hg04 39+5 bugun kontrolum vardi bebegin kafasi tam dogum kanalina girmemis dedi bir hafta on gun surebilir dedi beklemekten bikmiktim oysa😬
Tugbashn tazebiranne_hg04 bu seneki bebeklerin pek gelesi yok gibi 40 41 son haftalarina kadar duruyolar sanki😅
tazebiranne_hg04 Tugbashn 41 e uzarsa Eylül annesi oluyorum umarım 38-39 da doğururum 😂 yakınım var 1 hafta öndeydi gebeliği dün doğurdu inşallah bize de sıra gelir 🤣
Tugbashn tazebiranne_hg04 hurma ananas yedik yuruyus yapiyorum merdiven ciktik indik yok hanim efendi yerinden kipirdamamis artik bende salivericem demekki ise yaramiyo bunlar bende ne zaman gelirse😬
Zeynep00_ tazebiranne_hg04 2 Ağustos da aldım kucağıma oğluşumu ilk defa annelik duygusunu yaşıyorum ne desem az kalır yaşanmalı…🐣🥰
Zeynep00_ Tugbashn hayr maalesef bebeğim makat geliş diye sezaryen oldum çok korkutmuslardi beni ama anlattıkları gibi değilmiş sadece 2 gün ağrısı oldu ☺️
Zeynep00_ tazebiranne_hg04 zor biraz ama annelik duygusu daha ağır basıyor o kadar güzel bir duygu ki..🥰 benim bebekte hep uyuyor çok şükür geceleri de karnı tok ise uyuyor Rabb’im isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🥰